Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom olyan mint egy remete, mégis hogy zökkentsem ki ebből az állapotból?
Már kikészültem az utóbbi időben. Folyton ideges és ingerült vagyok miatta. Meg amúgy is terhesen egy kicsit másképp fogja fel az ember lánya a dolgokat, mégsem tudok vele dűlőre jutni. Semmit nem akar együtt csinálni. Haza jön a munkából, teló a kézbe és nézi a hülye videókat, hallgassa a híreket és neki ez a lazítás. Merthogy ő dolgozott egész nap, mit akarok még tőle, hagyjam békén. Ez megy végig héten. Hétvégére elgurul a gyógyszerem és kikelek magamból, hogy mégis hogy képzeli hogy le se szar és csak a telóját pötyögteti, meg mindenre azt brümmögi, hogy oké mindjárt/később/holnap.
Ha rá is szedem nagy könyörögve, hogy menjünk valahova, vagy csináljunk valamit úgy tesz mintha cementes zsákokat cipeltetnék vele, majd válaszol, hogy jó hova akarsz menni? És mikor látom az arcán, hogy semmi kedve hozzá akkor mondom, na jól van hagyjuk. Erre besértődik, hogy mert nem tudom el dönteni mit akarok. Komolyan mondom, kész dedó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!