Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők kb.99%-a azt àllítja, hogy nem jönnek be neki a bunkó pasik. Mégis szàmos olyan nőt ismertem, aki bunkóval élt együtt, aki meg is bàntotta, de elhagyni nem akarta. Miért?
Egészen elképesztő, amikor ecsetelik, hogy mennyire bunkó volt a csàvó velük, aztàn sírnak, erre felteszem a kérdést: "de miért nem hagyod el?" Vàlasz (könnyek között): "mert szeretem ;-("
Szàmomra ez undorító...
Mi ez az àltalánosítás?
A földön élő összes nő 99%-àt kikérdezted erről vagy mi a f***sz? 😑
Mindenhonnan ez a jelenség jön vissza.
Nemhiàba, hogy David De Angelo-nak meg kellett írnia a "Hogyan legyél kedves fiú, de mégis legyen kivel lefeküdnöd" cikket az USA-ban.
Ez igaz, de van aki inkàbb kedves, mint bunkó és fordítva.
Én sose csaltam volna meg/alàztam volna meg nőt úgy, mint a fent említettek, velem mégsem àlltak azóba.
Bezzeg a régi haver, aki egy hàzibulin megdugta a csajàt meg annak a baràtnőjét is... utóbbit úgy, hogy az asszonya nem tudott róla hogy ugyanazon a bulin meg is lett csalva.
"De miért nem egy olyan pasiba szerelmesek aki NEM siratja meg?"
Mert az érzelmeket nem lehet tudatosan irányítani. Nem te szabod meg magadnak kibe szeress bele, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!