Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátommal,3 évig voltunk együtt. Összeköltüzzünk? :O :3
Ha jól értelmezem, ti szakítottatok nem vagytok együtt, de a ugyanannál a szülőnél éltek mind a ketten?
De mind a ketten el akartok költözni, ráadásul ketten, ti akik szakítottak?
Ergo lakótársak lennétek?
Egyáltalán mi a fenét keres ott az a fél akinek nem a szülei azok akiknél vagytok?
jesszus...
És hogy ha újra összejönnék vele ebből az okból kifolyólag? Tanácstalan vagyok :(
És nem vagyok tini,hanem felnőtt nő
Értelmi sérültek a csaj szüleinél lakik a volt pasija !!! Hát a szüleid elég nagy marhák meg te is !
Gondolom jól keres ha nem akkor krvára nyalis !
“És nem vagyok tini,hanem felnőtt nő”
Semmiképp se költözz össze vele, főleg, mivel a problémáitokat nem vagytok képesek normálisan megbeszélni ill. kezelni - ez egyértelmű a szintből, miszerint te meg még abban reménykedsz, h egy külön/összeköltözéskor majd jól összejöttök... bocs, de ez nagyon gáz. Tipikusan az a fajta lány (bocs, “felnőtt nő”) vagy, aki hirtelen “elfelejti” bevenni a foggátlót, mer’ a kölök (megint bocs, a “kis csoda”) majd helyrehozza a döglött kapcsolatot, meg majd jól megváltoztatja életed szerelmét...
Ne.Költözz.Külön.Vele.
És bhaszd már ki anyádéktól - vagy ha te laksz náluk, akk húzzál már el onnan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!