Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szakítottam a barátommal,3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a barátommal,3 évig voltunk együtt. Összeköltüzzünk? :O :3

Figyelt kérdés
A mai napig együtt élünk a szüleimnél.Szeretnénk elköltözni otthonról, de mivel egyedül nem igazán állok helyt az élet semmilyen területén ezért nem szeretnék egyedül elköltözni. Mondhatni jó maradt a viszonyunk,szerintetek összeköltözzek vele?

2019. ápr. 9. 19:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen sem.
2019. ápr. 9. 19:23
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
"egyedül nem igazán állok helyt az élet semmilyen területén ezért nem szeretnék egyedül elköltözni" - akkor inkabb fel kene noni. Egyedül.
2019. ápr. 9. 19:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értelmezem, ti szakítottatok nem vagytok együtt, de a ugyanannál a szülőnél éltek mind a ketten?

De mind a ketten el akartok költözni, ráadásul ketten, ti akik szakítottak?

Ergo lakótársak lennétek?

Egyáltalán mi a fenét keres ott az a fél akinek nem a szülei azok akiknél vagytok?

jesszus...

2019. ápr. 9. 19:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szépen költözz egyedül külön és tanulj meg önálló lenni... Felnőtt párkapcsolatok a kérdéskör, ez tini szint, amit sugallsz.
2019. ápr. 9. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Simán, ha ennyire buta vagy. Aztán majd mosolyogva asszisztálhatsz, amikor más nő(ke)t visz fel :D
2019. ápr. 9. 20:21
 6/10 A kérdező kommentje:

És hogy ha újra összejönnék vele ebből az okból kifolyólag? Tanácstalan vagyok :(

És nem vagyok tini,hanem felnőtt nő

2019. ápr. 9. 20:22
 7/10 anonim ***** válasza:
57%

Értelmi sérültek a csaj szüleinél lakik a volt pasija !!! Hát a szüleid elég nagy marhák meg te is !

Gondolom jól keres ha nem akkor krvára nyalis !

2019. ápr. 9. 20:24
 8/10 anonim ***** válasza:

“És nem vagyok tini,hanem felnőtt nő”

[link]

Semmiképp se költözz össze vele, főleg, mivel a problémáitokat nem vagytok képesek normálisan megbeszélni ill. kezelni - ez egyértelmű a szintből, miszerint te meg még abban reménykedsz, h egy külön/összeköltözéskor majd jól összejöttök... bocs, de ez nagyon gáz. Tipikusan az a fajta lány (bocs, “felnőtt nő”) vagy, aki hirtelen “elfelejti” bevenni a foggátlót, mer’ a kölök (megint bocs, a “kis csoda”) majd helyrehozza a döglött kapcsolatot, meg majd jól megváltoztatja életed szerelmét...

Ne.Költözz.Külön.Vele.

És bhaszd már ki anyádéktól - vagy ha te laksz náluk, akk húzzál már el onnan...

2019. ápr. 10. 17:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Jólvan, most nézem, h ő van nálatok. Lapát. Kész, pont, ennyi. Am a szüleid mit szólnak ehhez a fantasztikusan felnőtt kapcsolathoz...?
2019. ápr. 10. 17:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy felnőtt nő...
2019. ápr. 10. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!