Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Laknátok így együtt egy férfival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Laknátok így együtt egy férfival?

Figyelt kérdés
Egy két szintes ház vagy egy iker ház, ami két különálló lakás, de az egyik lakásban egy rokon lakik pl: nagynéni vagy unokatesó.
2019. márc. 4. 21:57
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Nem.
2019. márc. 4. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Igen.Ha külön bejáratú és a rokonok nem mászkálnak hozzánk állandóan.
2019. márc. 4. 22:00
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Igen.
2019. márc. 4. 22:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ milyen az a rokon. Ha nem mászik bele a személyes terünkbe, nem szól bele az életünkbe csak szépen eléldegélünk egymás mellett akkor szerintem teljesen rendben van. Vannak olyan rokonok, akikkel az is sok ha egy városban éltek, van akivel egy lakásban is el lehet éldegélni úgy, hogy senki nem zavarja a másikat. Szerintem ez csak ettől függ.
2019. márc. 4. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:
21%
Nem. Meg most menekulj.
2019. márc. 4. 22:30
 6/9 anonim ***** válasza:
29%
Kizárt.
2019. márc. 5. 01:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Én se.
2019. márc. 5. 09:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Persze, ha nem epic elviselhetetlen a rokon.

Két külön lakásról van szó, nem?

Akkor nem totál mindegy, ki lakik a másik lakásban? A legtöbb embernek van szomszédja, hacsak nem tanyán lakik. Ha nem túlságosan zajos, akkor nem érdekel, ki az a szomszéd.

2019. márc. 5. 13:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Mi eg többgenerációs házban élünk, 3 külön lakrész, párom családjának 3 generációja...

Földszint 1 lakás a nagyszülők, középen a szülei, és legfellül mi, összesen 14en élünk itt, 12hálószobara 3konyha 4zuhanyzó 1kád 4mellékhelység, + 3ha kert.

Eleinte tartottam tőle ideköltözni, de már sehová nem mennék, tehát isgen, simán lehet rokonnal együtt élni, de persze ehhez az is kell, hogy azzal a rokonnal lehessen együtt élni.

2019. márc. 7. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!