Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak kb.99%-a azt àllítja, hogy nem jönnek be neki a primitív, közönséges nők. Mégis szàmos olyan férfit ismertem, aki egy r|banccal élt együtt, aki meg is csalta, de elhagyni nem akarta. Miért?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 18. 17:51
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy azt hazudják, hogy másmilyenek. A primitívet meg gondolom ebben a vonatkozásban úgy kell érteni, hogy nem buták. Attól, hogy valaki elég okos ahhoz, hogy ügyesen hazudjon/szerepet játtszon, lehet erkölcsileg primitív.
32/f
2/8 anonim válasza:
Általában aki primitív az a hozzá hasonló szinten találja meg a párját.
3/8 anonim válasza:
Azért látod az ellenkezőjét mert nincsenek normális nők. Csak primitívek és bár nem tetszik ez bennük mégis jobbak az egyedüllétnél.
4/8 anonim válasza:
Mert sok férfi azt hiszi,hogy ezek a trágárul beszélő nők csak simân nagyszájùak,és határozottak.Ami először vonzó tulajdonság,hiszen az agyukban előrevtítik,hogy ebből adódóan az ágyban is egy "ribizli",valamint szenvedélyes.Csak aztân kiderül tényleg egy ribizli,és nem nagyszájù,hanem buta,és alpári.Szabadulni viszont soknak nehezebb a felismerés után.Ott a szex,ami szakítás után nincs.Aztán mindig lehurrogja a csaj,azon gondolkodnak,hogy lehet igaza van,vagy nem is olyan vészes a helyzet stb..
5/8 anonim válasza:
Hülyeség, hogy ezt àllítjàk. Max az itteni (többségében sikertelen) GYIK-es pasik.
Nekem bejönnek a közönséges nők, jobb őket kefélni, én vàllalom. És sok pasi van, aki így gondolkodik. Ha nem így lenne, nem lenne igény a szexiparra sem.
6/8 anonim válasza:
Mert nincs más! Örülnek, hogy ez jut, hogy EGYÁLTALÁN jut.
Tudom, a nőknek akik kedvükre válogathatnak, ez felfoghatatlan.
Mellesleg sok közönséges nő jól néz ki, részben ezért is közönségesek, mert elég ezt nyújtaniuk.
7/8 anonim válasza:
Ri...banc aki bio füty...kössel játszik, miközben te elemessel? Azért vagy elkeseredve mert bottal sem piszkálnak? Ha küldesz képet lehet kölcsön adok cserébe egy bio vibrátort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!