Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem durva, hogy még 2 hónapja se ismerem, még kevesebb, hogy járunk, megis a héten hozzáköltözök?
A te életed, azt csinálsz, amit akarsz.
Őszintén, most milyen választ vársz tőlünk? Nem vagyunk se az anyád, se az apád.
És mi van, ha haza kell költöznöd?
Ha a két fél egymást akarja, ott a távolság nem probléma.
Én a világért nem költöznék össze alig 2 hónap ismertség után.
Szia!
Nekem 2 hét után több cuccom volt ebben a házban, mint a sajátomban. :)
Falun élünk, (gyönyörű helyen a Mátra alján) mégse szólt meg minket senki, de el is küldtem volna a francba.
30 éves voltam akkor, egy gyermek anyja, talàn felnőttként csak el tudom dönteni mit akarok.
Nem, nem "gáz" hogy oda költözöl.
Sok boldogsàgot :)
35N
Este találkoztunk, másnap szex. 4-ik nap összeköltözés.
Ez már nem mostanában volt. Lassan a gyerekek is felnőttek és még bírjuk egymást.
Első nap már ott aludtam :) és utána minden éjjel :)
Nem vetesz hibát.
A te életed, azt csinálsz amit akarsz:) Azt tekintve, hogy én 1 hónap járás után menyasszony lettem, nem durva dolog 2 hónap után összeköltözni. Hozzáteszem nem egy röpke fellángolás volt amiből semmi nem lett. 9 éve vagyunk együtt, anno 1,5 év után össze is házasodtunk.:)
Szóval a ti dolgotokból is sülhet ki jó. Rá kell érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!