Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ebben a kijelentésben mi volt olyan durva?
"Ha én újra annyi idős lehetnék, mint te, biztos minden hétvégén más pasi ágyába feküdnék."
(Egyik újonc dolgozónak mondtam, aki 18 éves, és se buli, se pasik, se semmi)
Úgy néztek rám a kollégáim, mintha embert öltem volna. A párom is hallotta, és megsértődött. és itthon számon is kérte rajtam. De én nem azt mondtam, hogy most, hanem ha pár évvel ezelőtt lennénk, mikor még nem dolgoztam, nem éltünk együtt a párommal, nem volt meg a gyerek, stb. MOST természetesen nem feküdnék le más pasival, nem is kell más. De ő ezt nem érti meg, még most is duzzog.
Most őszintén, ezen ti is megsértődtetek volna?
elég tapló dolog volt ilyet mondani, főleg az ő jelenlétében, igen
ez pont olyan, mint hogy az egyik barátnőmnek a pasija az ő jelenlétében jelentett ki olyat, mikor az ő egyik haverja mesélte hogy évek óta nem volt komolyabb kapcsolata, hogy nem vesztett vele semmit.
nyilván sértő az ilyet hallani.
Semmi baj,sok fehérmájú nő van még rajtad kívül,ez mára már természetessé vált.
Többféle kolbásztípust szeretnek kipróbálni.
Ezen ne idegeskedj,vannak ilyen természetű hölgyek.
Ezért szép a világ,mert változatos,így legalább másnak is jut(jutott belőled).
Nézd,te legalább nem voltál önző,mint a többi nő.
Nem sértődnek meg, mert:
- az újonc helyében megmondtam volna neked, hogy ez nem korfüggő, még mindig mehetsz
- kicsit sajnálnálak, mert szerintem vannak ilyen bulis típusok, és nincs olyan, hogy ezt fiatalon kiengedted a szervezetedből. Szerintem nem neked való a család. Ezzel semmi baj, normális, hogy különbözünk.
- a párodat is megértem, mert tényleg olyan, mint mikor a vén perverz bácsik nyalogatják a szájukat, hogy "ej, ha fiatal lennék".
Szerintem csak jót akart,hogy kolleginának is annyian felcsattogtassák,mint régen neki.
Ő a kolbászkirály király,király,ő a kolbászkirály.
Akár a dalban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!