Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom olyan mint egy remete,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom olyan mint egy remete, mégis hogy zökkentsem ki ebből az állapotból?

Figyelt kérdés

Már kikészültem az utóbbi időben. Folyton ideges és ingerült vagyok miatta. Meg amúgy is terhesen egy kicsit másképp fogja fel az ember lánya a dolgokat, mégsem tudok vele dűlőre jutni. Semmit nem akar együtt csinálni. Haza jön a munkából, teló a kézbe és nézi a hülye videókat, hallgassa a híreket és neki ez a lazítás. Merthogy ő dolgozott egész nap, mit akarok még tőle, hagyjam békén. Ez megy végig héten. Hétvégére elgurul a gyógyszerem és kikelek magamból, hogy mégis hogy képzeli hogy le se szar és csak a telóját pötyögteti, meg mindenre azt brümmögi, hogy oké mindjárt/később/holnap.

Ha rá is szedem nagy könyörögve, hogy menjünk valahova, vagy csináljunk valamit úgy tesz mintha cementes zsákokat cipeltetnék vele, majd válaszol, hogy jó hova akarsz menni? És mikor látom az arcán, hogy semmi kedve hozzá akkor mondom, na jól van hagyjuk. Erre besértődik, hogy mert nem tudom el dönteni mit akarok. Komolyan mondom, kész dedó.

2019. júl. 14. 11:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Te se vagy jobb.
2019. júl. 14. 11:44
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
Az a baj, hogy ő egyszerűen ilyen. Jól elvan a híg f*sban.
2019. júl. 14. 11:49
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Ülj le vele megbeszélni a gondolataidat, kételyeidet. Mondd el, hogy te mit szeretnél és kérdezd meg tőle, hogy ő mit szeretne. De az is lehet, hogy egyszerűen nem érett meg az apaságra és most beijedt, hogy nincs visszaút.
2019. júl. 14. 11:57
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Ez még nem rossz. A pasik 90%- a ilyen.
2019. júl. 14. 12:02
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Remetenek nincs parja, b:szki....
2019. júl. 14. 12:02
 6/11 Izabella220 ***** válasza:
70%
Sajnos az én párom is ilyen. Én már elfogok járni a gyerekkel nem várok rá.
2019. júl. 14. 12:34
 7/11 anonim ***** válasza:
29%

Az ilyennek szülni rögtön vagy 3 gyereket 👍

Így legalább nem csak a ti, hanem az ő életüket is elcseszitek.

Gondolod hogy ha veled nem, majd a kicsivel foglalkozni fog?

Hamarabb kellett volna gondolkozni és elhagyni ha változtatni nem tud nem pedig gyereketcsinálni, de már mindegy.

Sok szerencsét!

2019. júl. 14. 14:26
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Ja, és ez nem remete életmód.

Ezt úgy hívják hogy besavanyodott, ellaposodott, unalmas kapcsolat, ahol nincs kommunikáció a két fél között.

2019. júl. 14. 14:27
 9/11 A kérdező kommentje:

Ha mindenki otthagyná egymást mert valami nem 100% elképzelésük szerint alakul akkor egyáltalán mire valakivel össze cuccolni?

Azért mert nem úgy ugrál ahogy én fütyülök, még nem hagyom ott, és nem arról van szó hogy sosem foglalkozott velem, csak az utóbbi időben egy kicsit "be fásult" és nem tudom mihez kezdjek vele.

Az hogy el hagyom és el válok nem opció. Mert vannak komolyabb problémák is egy ember életében, de engem most ez aggaszt

2019. júl. 14. 15:23
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Telófüggőség, virtuális élettől való függőség. Létező probléma. Amíg ő nem kezeli ezt úgy mint probléma, semmi nem fog változni...

Picit voltam én is ilyen, bár nem teló, hanem online játékok.

Az exfeleségem volt teló függő.... De egyébként nagyon sokan virtuálisan élnek, előadják magukat facen is, aztán a fele sem igaz. Ember legyen a talpán aki a mai világban le tudja tenni a kütyüket.

Sajnos én sem tudom teljesen, mondjuk egyedül vagyok senkit sem zavar ha mondjuk gyakorizok :D

De egyébként emellett csinálok sok aktív dolgot is. Ha lenne párom őt választanám a kütyük helyett...

2019. júl. 14. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!