Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a párod ezt mondaná neked?
Két év távkapcsolat után két hónapja élünk együtt, a Budapesti lakásomat hagytam ott, hogy együtt lehessünk. (Ez ésszerűbb megoldás volt, mivel neki szuper állása van már majdnem húsz éve én pedig már amúgy is felmondás előtt álltam az előző munkahelyemen.) Mivel már nem vagyunk huszonévesek, mindkettőnknek kialakult élete volt, mielőtt megismerkedtünk. Saját lakás, saját berendezés, használati tárgyak. Mivel kisebb lakása van, mint nekem, szinte csak apróbb használati tárgyakat tudtam elhozni magammal. A felújított lakásomból költöztem egy 60-as években épült és ugyanazzal a berendezéssel rendelkező lakásba. A várost és az új munkahelyemet megszoktam, de a lakásban egyszerűen nem tudom magam otthon érezni. Hiányzik a saját lakásom melegsége, otthonossága. Itt mindent hidegnek/ridegnek érzek. A párom csak apróbb változtatásokra vevő, nagyon nehezen változtat. Hosszabb távú terveink közt van, hogy egy újépítésű kertes házat vegyünk majd a két lakás árából. Ám addig ebben az állapotban vagyok kénytelen élni, de nagyon nehezen bírom, amit Ő egyáltalán nem ért meg. Sok mindent megtesz értem, de ebben úgy érzem, óriásit esett vissza az életszínvonalam. Felépítettem magamnak valamit, amit most egyáltalán nem tudok élvezni, helyette egy olyan környezetben élek, amitől néha a hideg ráz.
Nagyon szeretem Őt, de nem érti, hogy miért ilyen nehéz ez nekem. Már többször elhangzott tőle, hogy "Ha nem tetszik, haza lehet menni!"
A legjobban ez a mondat fáj. Neki is sokat kellett alkalmazkodnia hozzám, de úgy gondolom, mégiscsak én voltam az, aki óriásit lépett kettőnkért.
Azt szeretném kérdezni, hogy volt-e már valaki hasonló helyzetben? Át lehet ezen lendülni vagy a közös ház megvásárlásáig ez az érzés fogja uralni a hangulatomat?
38/N
Rég hazamentem volna, és nem terveznék vele közös házat vásárolni sem. Ez a mondat durva, akárhogy is vesszük, hogy "Ha nem tetszik, haza lehet menni." Nálam ez már alapokat döntene.
Nem kell mindenáron pasi. És még egy, a lakásodat el ne add!!!!
9-es válaszolónak:
Igen, a párom pontosan ugyanannyi idős, mint én.
Nagy nélkülözésben nőtt fel, erre hivatkozik mindig. Sem életvitelben, sem öltözködésben nem költekező. Ami persze nem gond, de azért szerintem van egy határ, amikor már túlzás a spórolás.
13-as, nagyon primitív a stílusod.
Amúgy az, hogy van-e gyereke a kérdezőnek vagy nincs, tervez-e vagy nem, baromira nem tartozik ide.
Ez a mondatod pedig:
"sok férfi alapból semmi nem csinál meg a nőnek.. csak használhatja amig nem jon egy jobb..."
Hát nem tudom,te milyen gyökér pasik mellett szocializálódtál.
Majd ha mar 2 eve eltek egyutt tenylegesen, akkor kezdj el gondolkodni kozos hazvasarlason.
2 honap utan SEMMIKEPPEN ne add el a lakasodat!!!!
Es csatlakozom a tobbiekhez. En csomagolnek es mennek. Ha egyszer kiszalad egy ilyen az ember szajan, az meg megbocsathato, de tobbszor nem.
Nem kell orokre elmenni, de meg kellene mutatnod, hogy nem hagyod magad labtorlonek nezni.
Hűha. "Ha nem tetszik, haza lehet menni?"
Egy ilyen mondat elhangzása után én nagyon komolyan elgondolkoznék azon, megéri-e egyáltalán közös házba, közös jövőbe fektetni.
Ha majd a jövőben lesz akármilyen vitátok, valami nem fog neked tetszeni, mindenre ezt fogja válaszolni, ergo mindig az lesz, amit ő akar? Hát ez elég para.
15. A telefonom bele javítottot... de azt akartam irni hogy sok pasi nem csinál semmit a nőjének max csak használgatja...
De attól meg hogy ki mondtam az igazat attól meg nem vagyok primitív de nem is akarok itt bizonyitani főleg nem neked 😂😅
Egyértelműen a kérdező nem szeret kötödséget kialakítani.... ezért mem érzi magát jol ott! Habár nem hiszem hogy olyan extrem körülmények lennének a barátja házában.... de ha mégis akkor változtassanak rajta (de nem hinnem hogy extrem helyzet van...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!