Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod azt mondaná, hogy egy f0gyatékos, nem normális g3c! Vagy, mit tennél?
Azonnal szakítás? Én vagyok a nő, a párom mondta ezt nekem. Az oka az volt, hogy éjfél előtt kimentem a macskámért, mert éjjel nem szeretem ha kint marad. Egyébként minden téren megkap mindent a párom. Nem az első eset, hogy undorító szavakkal illet.
Másfél éve vagyunk együtt, kicsit több, mint egy éve élünk együtt.
25L párom 25F
Mivel kellõ önértékelésem van, az elsõ rossz szónál ott hagytam volna. Talán még akkor is, ha nem használna ennyire undorító szavakat, hanem bármilyen rossz szót, amivel a lelkembe akar taposni.
Azt nem tudom, hogy téged mi tartott eddig is a kapcsolatban, számodra miért jelent ez elfogadható bánásmódot.
Szó szerint a jó szíved visz sírba ha ezt hagyod, meg ha még hozzá is mész és szülsz neki, akkor végképp megérdemled a sorsod.
Azért mert még valahol szereted, ezt eltűröd tőle és nem hagyod el? Szerinted az idővel ez jobb lesz, vagy rosszabb? Ezt a sorsot szánod magadnak??
#5 Nem tudlak sajnálni téged és a jó szívedet. Azt a jó szívet és kedvességet miért nem áldozod olyan emberre, aki megérdemli?
Azt hiszem erre van az a mondás, hogy “ne szórj gyöngyöt a disznók elé.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!