Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párod azt mondaná, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod azt mondaná, hogy egy f0gyatékos, nem normális g3c! Vagy, mit tennél?

Figyelt kérdés

Azonnal szakítás? Én vagyok a nő, a párom mondta ezt nekem. Az oka az volt, hogy éjfél előtt kimentem a macskámért, mert éjjel nem szeretem ha kint marad. Egyébként minden téren megkap mindent a párom. Nem az első eset, hogy undorító szavakkal illet.

Másfél éve vagyunk együtt, kicsit több, mint egy éve élünk együtt.

25L párom 25F

2019. febr. 25. 15:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem ez az elso eset, akkor szamodra ez okes, teged lehet igy kezelni, ezt valasztottad. Nem ertem, hogy akkor most miert panaszkodsz?
2019. febr. 25. 15:13
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlenegyszer még lehet, hogy elnézném, ha valami extrém feszült volt vagy ilyesmi. Másodszorra repülne, ugyanis nem vagyok egy lábtörlő, aki semmibe veszi saját magát és hagyja magát alázni.
2019. febr. 25. 15:14
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te is tudod a választ. Sokkal kevesebbért is mentek már szét párok.
2019. febr. 25. 15:14
 4/23 anonim ***** válasza:
88%
Gratulálok az igényszintedhez! Aztán egy ilyen tajparasztnak megadsz mindent. Ne is mondj semmit!
2019. febr. 25. 15:16
 5/23 A kérdező kommentje:
Vannak más dolgai is, sajnos, nem csak az, ahogy beszél velem, hanem abszolút a kis házicselédjének tekint, stb. De én még valahol szeretem, és nem akarom megbántani azzal, hogy dobom, és költözöm a fenébe. Egyszer a jó szívem visz a sírba...
2019. febr. 25. 15:16
 6/23 A kérdező kommentje:
Mert amúgy meg mentálisan rottyon van az ember. Viszont ezt én sem fogom neki tolerálni. Inkább elköltözöm.
2019. febr. 25. 15:17
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Mivel kellõ önértékelésem van, az elsõ rossz szónál ott hagytam volna. Talán még akkor is, ha nem használna ennyire undorító szavakat, hanem bármilyen rossz szót, amivel a lelkembe akar taposni.

Azt nem tudom, hogy téged mi tartott eddig is a kapcsolatban, számodra miért jelent ez elfogadható bánásmódot.

2019. febr. 25. 15:18
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Szó szerint a jó szíved visz sírba ha ezt hagyod, meg ha még hozzá is mész és szülsz neki, akkor végképp megérdemled a sorsod.

Azért mert még valahol szereted, ezt eltűröd tőle és nem hagyod el? Szerinted az idővel ez jobb lesz, vagy rosszabb? Ezt a sorsot szánod magadnak??

2019. febr. 25. 15:19
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem a "jó szíved" visz a sírba, hanem az önbecsülés teljes hiánya. Semmi jószívűség nincs abban, hogy önként beállsz kapcarongynak.
2019. febr. 25. 15:21
 10/23 anonim ***** válasza:
86%

#5 Nem tudlak sajnálni téged és a jó szívedet. Azt a jó szívet és kedvességet miért nem áldozod olyan emberre, aki megérdemli?

Azt hiszem erre van az a mondás, hogy “ne szórj gyöngyöt a disznók elé.”

2019. febr. 25. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!