Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párod azt mondaná, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod azt mondaná, hogy egy f0gyatékos, nem normális g3c! Vagy, mit tennél?

Figyelt kérdés

Azonnal szakítás? Én vagyok a nő, a párom mondta ezt nekem. Az oka az volt, hogy éjfél előtt kimentem a macskámért, mert éjjel nem szeretem ha kint marad. Egyébként minden téren megkap mindent a párom. Nem az első eset, hogy undorító szavakkal illet.

Másfél éve vagyunk együtt, kicsit több, mint egy éve élünk együtt.

25L párom 25F

2019. febr. 25. 15:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
Azzal beszélnek így, akivel lehet.
2019. febr. 25. 15:24
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Jól értelmezem, ő bánthat téged, de te nem akarod bántani őt? Aki ilyen hangnemet megütne velem az kérdés nélkül repülne az ajtón. Kifejezheti, hogy nem ért egyet azzal amit csinálok, de ez az alpári stílus nekem nem elfogadható. Ne légy lábtörlő, te mindent megcsinálsz neki konrkétan kinyalod a seggét, ő meg ezzel hálálja meg, hogy alpári bunkó módon viselkedik veled. Én ezen kicsit elgondolkodnék. Életed végéig tűrni fogod, hogy kihasznál és megaláz mert nem akarod megbántani azzal, hogy szakítasz? Eléggé fura egy felfogás, de te tudod...
2019. febr. 25. 15:24
 13/23 anonim ***** válasza:
Mit értesz az alatt hogy mindent megkap?
2019. febr. 25. 15:52
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez hihetetlen, bocsi. Van meg valami ebben a sztoriban, ami eletszeruve tenne, csak arrol hallgatsz.
2019. febr. 25. 16:04
 15/23 anonim ***** válasza:
82%

Lábtörlöje vagy.

Vagy pedig ő pénzel, vagy más módón fügsz tőle?

Ki fog csinálni..

2019. febr. 25. 16:09
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Már szájba vágtam volna és nem lenne a férjem...

Semmibe se néz téged, ennyi az egész. Ezt még ismerősnek se nyeli be egy normális épp ember nem hogy a szerelmének, társának!

2019. febr. 25. 16:15
 17/23 anonim ***** válasza:
Ja, ha nem akarod megbántani azzal, hogy tartod magad valamire, akkor tűrjél és legyél a cselédje.
2019. febr. 25. 16:37
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki szokott vitázni. Lehet még üvöltöznek is páran. De egy macskás szituban ez a hangnem nem férhet bele. Mert ha ilyenkor ezt mondja, akkor mit lép majd ha komolyabb, fajsúlyosabb vitátok lesz? Szájba ver? Te meg "nem akarod megbántani szegényke lelkivilágát"? Érdekes...
2019. febr. 25. 17:04
 19/23 anonim ***** válasza:
10%

bevenném a skizofrénia gyógyszerem

nincs barátnőm

2019. febr. 25. 20:07
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
A macskát behoznám, a faszit kidobnám.
2019. febr. 25. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!