Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha a párod azt mondaná, hogy szeret még, de rájött hogy nem te vagy az igazi?
Én nem húznám ezt tovább. Teljesen felesleges azért vele maradni, hogy ő fix punci mellett kereshesse az igazit.
Összepakolnék, aztán keressen jobbat.
nőtársaid értelmesebbik fele kirúgná a csávót.
ha te kapca vagy, akkor tűrjed.
ingyenpina vagy, akit baszhat, ingyecseléd, aki főz, mos, takarít rá, és hát halál szerelmes vagy, annak ellenére, hogy ő meg egyáltalán nem...
hát persze, h. arra kérlel, próbáljátok meg újra, majd hülye lenne lemondani rólad, nem minden bokorban találni egy ennyire hülye nőt, aki tálcán kínálja magát, mint te: HASZNÁLJ KI, ALÁZZ MEG, BASSZÁL MEG, ÉN MINDENKÉPP SZERETLEK!
Nyugi kérdező! Szépen benne maradsz, mert kishitű vagy. Sőt, mindent meg akarsz majd tenni hogy beléd szeressen, simán alázni fogod magad. A srác meg egyre jobban tehernek fog érezni, persze fix szexre jó leszel neki. Aztán amikor majd talál valakit, lapátra tesz.
Persze Te azon fogsz aggódni most, hogy jajjj mi lesz velem, honnan lesz majd egy ilyen szuper pasim mint ő...
Sok sikert!
nem tetszik a személyiséged? :D hát éppen amiatt szerelmes az ember...
a hisztisen változtatnék mindentől függetlenül. túlzott gyerekesség se jó, de azért az se jó, ha az ember karót nyelt.
én változtatnék ezeken, de már nem kapcsolatban vele. :D
nekem is voltak, vannak olyan dolgaim, amik zavarták vagy zavarják a barátomat. mindenkinek vannak ilyen dolgai. mégis szerelmesek lesznek az emberek...
Lefordítom neked a barátod óhaját, ha még eddig nem értetted meg.
Tehát, ne hisztizz, maradj csöndben, csináld azt, amit ő mond, és takaríts rendesen, csendben, amíg ő nem talál magának másik cicust.
Már rég páros lábbal rúgtam volna ki az ilyen embert.Az exem is hasonló volt, de benézte, mert nem vagyok hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!