Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha a párod azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha a párod azt mondaná, hogy szeret még, de rájött hogy nem te vagy az igazi?

Figyelt kérdés
A kapcsolat elején még mondogatta, hogy ő érzi megtalálta benned az igazit, és x időn belül szeretne feleségül venni. Aztán ahogy tellik az idő, már nem beszél ilyen dolgokról, pedig te azt hiszed minden rendben van köztetek. Egy nap rákérdezel, és veszekedés kerekedik belőle. Majd a szemedbe vágja, hogy ő már fél éve nem érzi jónak a kapcsolatot, és hogy ő már nem gondolkozik eljegyzésen veled. Villámcsapásként ér a dolog, de legbelül reméled hogy ezek túlzó mondatok voltak, csak a vita hevében mondta. De nem, eltellik pár hét, és ő ugyanúgy hidegvérrel kitart a véleménye mellett, hogy nem te vagy neki az a nő akit a megismerkedéskor keresett. De mégis azt mondja, hogy attól még szeret csak már nem úgy, és próbáljátok meg mégegyszer, mert ha megváltoznál xy dolgokban akkor lehet hogy újra megjönne neki az érzés. Képes sírni mikor látja hogy pakolod össze a dolgaidat hogy elköltözz. A változz meg nem azt jelenti hogy pl meghíztál, alkoholista vagy, vagy megcsalod folyton. Egyszerűen azt mondja nem tetszik neki a személyiséged, a szokásaid, hisztis vagy a mindennapokban, gyerekes és felelőtlen, és nem tartasz megfelelő rendet a lakásban. Nőtársaim, ti mit csinálnátok ezzel a helyzettel? Ha én még mindig nagyon szeretem, van értelme új esélyt adni a kapcsolatnak? Félek már örökre bennem marad ez a tüske, amit ezzel okozott, félek hogy többé soha nem hinném már el hogy szeret.
2018. ápr. 19. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem húznám ezt tovább. Teljesen felesleges azért vele maradni, hogy ő fix punci mellett kereshesse az igazit.

Összepakolnék, aztán keressen jobbat.

2018. ápr. 19. 16:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Arra van az ajto. Tudod, ki alazna magat egy ilyen szarban. Ez nem kapcsolat. Ha valamit igaznak latsz belole, akkor azon dolgozz, de egyedul! Ne magadat megalazva, rememykedve, hogy jahj' hatha egyszer megis te leszel az igazi. Mert nem leszel az. Most is epp melletted varja az igazit, csak addig is van kit kurni.
2018. ápr. 19. 17:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez már jobb nem lesz. A tőrt beléddöfték.
2018. ápr. 19. 17:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

nőtársaid értelmesebbik fele kirúgná a csávót.

ha te kapca vagy, akkor tűrjed.

ingyenpina vagy, akit baszhat, ingyecseléd, aki főz, mos, takarít rá, és hát halál szerelmes vagy, annak ellenére, hogy ő meg egyáltalán nem...

hát persze, h. arra kérlel, próbáljátok meg újra, majd hülye lenne lemondani rólad, nem minden bokorban találni egy ennyire hülye nőt, aki tálcán kínálja magát, mint te: HASZNÁLJ KI, ALÁZZ MEG, BASSZÁL MEG, ÉN MINDENKÉPP SZERETLEK!

2018. ápr. 19. 17:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi kérdező! Szépen benne maradsz, mert kishitű vagy. Sőt, mindent meg akarsz majd tenni hogy beléd szeressen, simán alázni fogod magad. A srác meg egyre jobban tehernek fog érezni, persze fix szexre jó leszel neki. Aztán amikor majd talál valakit, lapátra tesz.

Persze Te azon fogsz aggódni most, hogy jajjj mi lesz velem, honnan lesz majd egy ilyen szuper pasim mint ő...

Sok sikert!

2018. ápr. 19. 17:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

nem tetszik a személyiséged? :D hát éppen amiatt szerelmes az ember...

a hisztisen változtatnék mindentől függetlenül. túlzott gyerekesség se jó, de azért az se jó, ha az ember karót nyelt.

én változtatnék ezeken, de már nem kapcsolatban vele. :D

nekem is voltak, vannak olyan dolgaim, amik zavarták vagy zavarják a barátomat. mindenkinek vannak ilyen dolgai. mégis szerelmesek lesznek az emberek...

2018. ápr. 19. 18:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem azok a dolgok, amiket felsorolt valahol jogosak. Ha az ember felnőtt nő, akkor sajnos felelősségteljes kell hogy legyen, igényes magára és a környezetére és nem folyton hisztizni, csak ha már tényleg megvan rá az ok. Ne aggódj, mert ezt én is magamon és kapcsolatban tanultam meg... abszolút nincs semmi veszve, de én is azt mondom, ha neki már elég ennyi ahhoz, hogy ne te legyél az igazi, akkor nem is szeretett soha rendesen, és egyszerűen csak megunt. A felsorolt dolgokon változtatni lehet és kell, de ahogy az előttem szóló írta, nem feltétlenül és mindenáron mellette vagy érte. Már csak a tálalás módja miatt sem. Továbbá ha szeretünk valakit, akkor úgy szeretjük ahogy van, ez a másik legfontosabb amit megtanultam. :) hajrá!
2018. ápr. 19. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Lefordítom neked a barátod óhaját, ha még eddig nem értetted meg.

Tehát, ne hisztizz, maradj csöndben, csináld azt, amit ő mond, és takaríts rendesen, csendben, amíg ő nem talál magának másik cicust.

Már rég páros lábbal rúgtam volna ki az ilyen embert.Az exem is hasonló volt, de benézte, mert nem vagyok hülye.

2018. ápr. 19. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!