Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha azt mondaná a párotok hogy szeret de érzi hogy nem te vagy neki az igazi?
MEgköszönném az elmúlt szép éveket, és mennék tovább. Keresnék olyat, aki szeret és akinek én vagyok az igazi.
ÉS az ilyen süket dumát, mint hogy " ő tökéletes" és "nem tudnám elveszíteni" sosem bírtam. El tudod, és el is fogod. A szappanoperás túlzások szánalmasak. Mindenki nélkül lehet élni. Drámázásból már remek vagy. Lehet át kéne gondolni, hogy élet egy van, elbszni meg kár az időt olyasvalakire, aki nem teljesen biztos abban, hogy téged akar. Mert majd 45 évesen két gyerekkel otthagy a francba, mert neki jobb is lehetett volna, és akkor majd tényleg nem lesz választásod. Most még van.
Ezt nem tudod befolyásolni.
Attól, hogy te őt szereted és vele akarod leélni a hosszú boldog éveidet amik hátravannak, attól még nem biztos, hogy ő is....
Igazi? Egesz eletet leelni? Ne tervezzetek ilyesmit elore! Csak legyetek egyutt. Ugyis rajonne, h tevedett, ha szakitanatok! Vele ne beszelj ilyen temakrol, mert megijed. Fel a kotodestol, azert takarozik ezekkel. Na meg vitanal jol esik visszavagni vmivel, ami faj a masiknak.
Jarj el sportolni meg a baratsiddal. Nem megcsalasra biztatlak, hanem baratsagok kialakitasara/apolasara.
Ne a szavaira figyelj. 5 eve egyutt vagytok. Biztos, h szeret teged es kotodik.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!