Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha azt mondaná a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha azt mondaná a párotok hogy szeret de érzi hogy nem te vagy neki az igazi?

Figyelt kérdés
Tegnap este nagyon összevesztünk a párommal és minden régi sérelem feljött. Ő 29 Én 26. 5 éve vagyunk együtt az utóbbi időben egyre inkább se veled se nélküled lett az egész. Ma a higgadt tisztázó beszélgetésünkkor azt mondta, hogy nem érzi azt hogy én lennék az akit elakar venni akivel egész életében élni akar. Szeret de már nem annyira mint régen. Nekem pedig Ő a tokéletes mai napig szerelmes vagyok attól függetlenül, hogy vitatkozunk néha, nem tudnám elveszíteni de nem tudom mit kellene tennem hogy Ő is így érezzen? Nem tudom mi lenne a jó döntés. Nem akarom elveszíteni.
2016. szept. 25. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

MEgköszönném az elmúlt szép éveket, és mennék tovább. Keresnék olyat, aki szeret és akinek én vagyok az igazi.

ÉS az ilyen süket dumát, mint hogy " ő tökéletes" és "nem tudnám elveszíteni" sosem bírtam. El tudod, és el is fogod. A szappanoperás túlzások szánalmasak. Mindenki nélkül lehet élni. Drámázásból már remek vagy. Lehet át kéne gondolni, hogy élet egy van, elbszni meg kár az időt olyasvalakire, aki nem teljesen biztos abban, hogy téged akar. Mert majd 45 évesen két gyerekkel otthagy a francba, mert neki jobb is lehetett volna, és akkor majd tényleg nem lesz választásod. Most még van.

2016. szept. 25. 17:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem tudod befolyásolni.

Attól, hogy te őt szereted és vele akarod leélni a hosszú boldog éveidet amik hátravannak, attól még nem biztos, hogy ő is....

2016. szept. 25. 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Kicsit visszakoznék, egy kis időt adnék még a dolgoknak, és ha nem változik semmi, akkor szakítanék vele. De az is lehet, hogy egyből szakítanék. Ez így elég kevés infó.
2016. szept. 25. 17:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Megköszönném neki az őszinteséget, aztán elmennék és keresnék valakit, akinek én lehetek az igazi.
2016. szept. 25. 17:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy az első válaszoló tökéletesen megfogalmazta a lényeget!!! Azt javaslom fogadd meg a tanácsát.
2016. szept. 25. 18:27
 6/9 anonim válasza:
100%
"szeret de érzi hogy nem te vagy neki az igazi" = most még jó veled, de ha jön valaki jobb, elhagy érte
2016. szept. 25. 19:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Kiszallnek. Olyannal lennek,aki velem kepzeli az eletet.
2016. szept. 25. 20:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nem érzed úgy valaki mellett, hogy le tudnád vele élni az életed, akkor szerintem már értelmetlen a kapcsolat. Az ő részéről ez így van, ezért sem értem minek van még veled. Nem akarlak megsérteni, de szerintem szakítanotok kéne...
2016. szept. 26. 07:25
 9/9 anonim ***** válasza:

Igazi? Egesz eletet leelni? Ne tervezzetek ilyesmit elore! Csak legyetek egyutt. Ugyis rajonne, h tevedett, ha szakitanatok! Vele ne beszelj ilyen temakrol, mert megijed. Fel a kotodestol, azert takarozik ezekkel. Na meg vitanal jol esik visszavagni vmivel, ami faj a masiknak.

Jarj el sportolni meg a baratsiddal. Nem megcsalasra biztatlak, hanem baratsagok kialakitasara/apolasara.

Ne a szavaira figyelj. 5 eve egyutt vagytok. Biztos, h szeret teged es kotodik.

N

2016. szept. 26. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!