Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod azt mondaná, hogy nem vonzódik hozzád a súlyod miatt, mit tennél?
Közölné hogy szeret, de a testedet nem tálalja vonzónak a túlsúly miatt. Nem 3-4 kiló pluszról van szó, hanem legalább 15-20 kilóról. Mit tennél? Megsértődnél és azt mondanád keressen akkor mást? Vagy próbálnál változtatni a kedvéért magadon?
Nők, férfiak válasza is érdekel, kérlek ezt is írjátok oda!
Szerintem kuka.
Ha te jól érzed magadat a bőrödben, akkor találsz majd valaki mást aki ilyennek fog szeretni.
De ha fogyni szeretnél, akkor is kuka, mert nem szeret úgy amilyen vagy. Na az ő kedve miatt csináld, hanem magadért és majd találsz egy jobb pasit, aki szeretni fog.
Attól függ, hogy már eleve így ismert e meg, vagy az évek alatt jöttek e fel a kilók, illetve hogy mi miatt..
Nyilván szülés után a nők többségének azért időre van szüksége, míg visszaformálódik, vagy ha betegség van, azt ugye kezelni kell, stb.
Ha eleve így ismert meg a párom, akkor nincs igaza szerintem, ha az évek alatt jöttek fel a kilók, de betegség/terhesség, egyéb ok miatt, stb., akkor megint lehetne megértőbb, ha viszont ezek közül egyik sem áll fenn, a megismerkedéskor a nő 15-20 kg-val kevesebb volt, az évek alatt ellustult, sokat eszik és mértéktelenül, lusta sportolni, diétázni, stb., pedig tehetne a kilók ellen, akkor szerintem kicsit a férfit is meg lehet érteni, hisz nem így ismerte meg a nőt, a szex meg nagyon fontos egy kapcsolatban/házzasságban..
Én ezt gondolom, remélem nem bántottalak meg vele, nem állt széndékomban.
25N
elgondolkodnék,hogy milyen voltam a kapcsolat elején egy szép sportos formás ember.
és milyen vagyok most,egy tunya lusta elhízott igénytelen.
szégyellném magam amiért már szólni kell ezért,magamba szállnék,kiszámolnék és összeírnék egy étrendet,összeraknék egy edzéstervet és az ideális fogyási ütemet betartva leadnék heti fél kilót.
tehát nem mimózáskodnék,mert ráállnék a mérlegre és ha látnám,hogy ott van 20 kiló plusz akkor be kell látnom,hogy jogosan ért a kritika.
aki jogos kritikán megsértődik meg csapkod mást kezd okolni,vagy sértésként veszi,az mélyen buta ember,amilyen meg nem szeretnék lenni.
Sajnos volt már rá példa. Exem neten ismertem meg, a fotóm alapján vekonyabbnak gondolt. Már első találkozás alkalmával közölte hogy fogyhatnek és vekonyabbnak látott a képen. Én mondtam neki hogy nem fogok fogyni, leteremtettem. Aztán azt állította elfogad így is. De mégsem így történt, később többször is felhozta hogy neki nem tetszik a hasam, fogyjak. Mikor 3-jara is felhozta úgy vágtam ki mint a macsakát. . . Nagyon sok idő múlva lett más , aki úgy szeretett ahogy vagyok.
21/l
Én nem hagynám magam elhízni. És ezt fordítva is elvárom. Ahogy a nőknek is vannak elvárásái a külsőt illetően, ne legyünk állszentek.
Az viszont teljesen más szituáció, ha így ismerkedtek meg, akkor egyáltalán nem jogos a kritika.
Ha most ismerkedtek akkor további kérdés nélkül kidobnám mint macskát ....
Ha régi a viszony de mindig is ilyen voltál akkor megmondanám hogy ha nem tetszik akkor nyitva az ajtó, visz lát.
Ha régi kapcsolat de csinos voltál amikor megismert akkor megköszönném neki hogy figyelmeztet, megkérném hogy segítsen lefogyni és ezerrel a súlyomra koncentrálnék, sok futás, napi 4-5 km, semmi szénhidrát, se édesség se más formában, fehérje és zöldség.
A lábamra futócipőt a számra lakatot tennék.
Mivel hízékony vagyok és már betegesen figyelek magamra, ezért ennyi hízás maximum betegség vagy terhesség miatt jöhet össze. Ebben az esetben lapát.
Ha történetesen magamtól híznék, akkor engem is zavarna és lefogynék. Utána lapát:-D én biztos nem leszek együtt olyan pasassal, akinek annyi agya sincs, hogy az egészségemért aggódjon, hanem a saját igényei miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!