Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod azt mondaná, hogy nem vonzódik hozzád a súlyod miatt, mit tennél?
Közölné hogy szeret, de a testedet nem tálalja vonzónak a túlsúly miatt. Nem 3-4 kiló pluszról van szó, hanem legalább 15-20 kilóról. Mit tennél? Megsértődnél és azt mondanád keressen akkor mást? Vagy próbálnál változtatni a kedvéért magadon?
Nők, férfiak válasza is érdekel, kérlek ezt is írjátok oda!
Nem mindegy, hogy mindig is ilyen voltam, vagy a kapcsolat alatt jött fel ez a túlsúly?
Én mindig is dagi voltam, párom így szeretett belém, és nagyon jól tudja, mennyire csorbítja az önbizalmam, és mennyit küszködök. Ha ő mondana ilyet, azonnal kuka lenne. Lehet azt mondani, hogy majd keményebben edzek, fogyás, stb., de ha nem vonzódik, nem kíván, akkor az barátság, nem párkapcsolat, és nincs értelme folytatni. Meg eleve, akkor az egész kapcsolat alatt hazudott a vonzalmáról? Ez már elég indok.
Ha az én hibám, hogy idáig jutottunk (azaz a kapcsolat alatt történt a dolog), akkor a fenti ugyanúgy igaz, hogy nem kapcsolat ez így - de akkor nagyobb eséllyel próbálnék javítani a dolgon. Persze, nem mindegy, mi az elvárás, hogy áll hozzá a párom, hogy csak vegzál a továbbiakban vagy támogat, netán ultimátumot ad, stb... Ha őbenne megvan a hajlandóság, hogy dolgozzon azon, hogy újra belém szeressen, alkattól függetlenül, akkor én is dolgoznék rajta, hogy a kedvére tegyek, és olyan legyek, mint rég. De ha egyoldalú a dolog, foggyáletehén, akkor ebben az esetben sincs értelme a folytatásnak.
(Ha fordított lenne a szitu, azaz én ábrándulnék ki a páromból, akkor is ugyanez a véleményem, amúgy.)
27N
Van egy kolléganőm, kb 110 kiló. Panaszkodik hogy a betegsége, meg a hormonok stb. Reggel megreggelizik, utána csoki zéró kólával, majd csipsz zérőkólával, majd cukorka ebédig. Ebéd után ugyanigy. Egész nap eszik és persze azok a fránya hormonok. Kb 6 km-re lakik a munkahelytől, el sem tudja képzelni gogy gyalog vagy biciklivel járjon, ha a kocsija szervízben van akkor inkább szabit vesz ki. Ja és fel van háborodva attól ha valaki dohányzik.
Szóval aki kövér annak illene magába nézni kicsit és nem külső okokat keresni.
Elnézést kérek attól a pár embertől akik valóban a betegségük miatt kövérek.
Mióta együtt vagyunk, ő is szedett fel vagy 12 kg-ot. Én most várom a 2.gyereket tőle, a megismerkedési súlyomhoz képest +10 kg-nál járok, ő nem volt terhes nyilván, és nem szült. 5 kg maradt rajtam az előző szülés után, akkor jött az új terhesség, még +5 kg jelenleg.
Én fogytam már le anno ennél jóval többet is (voltam 83 kg és 54 is.)
Most nyilván nem fog menni, max csak szülés után. De ha ilyet beszólna, sztem elé ba$znám a tükröt, hogy nézegesse magát egy kicsit...
24: terhesség hogy a túróba jön ide szerinted?
de lényeg, hogy kiírhattad, hogy terhes vagy.
de a kommented tök irreleváns itt most.
19 évesen pl nem voltam terhes, meg előtte sem, mikor voltam 75-80 kg és az akkori exem tett megjegyzéseket rám... Nem dobtam ki ugyan, de mire megérett a kapcsolat a szakításra, én 62 kilóval szálltam ki. Ő meg kb ennek a duplájával.
(Ugyanez az exem szintén megjegyzést tett, mikor 54 kilóra fogytam...)
A válaszom az aktuális helyzetem alapján írtam.
De máshonnan megközelítve, magam miatt akarnék változtatni, nem azért, mert ennek vagy annak épp nem tetszik.
Nyilván ha nem így ismert meg akkor mondhatja hogy nem vagy vonzó már, mert férfiaknál sem kevés 15-20 kiló de nőknél ez hatványozottan igaz.
Amúgy elfogadhatod amit mond, szakíthatsz vagy tehetsz ellene ezt mindenki maga dönti el.
Ismerkedésnél is nagy pofon szokott lenni amikor valaki kinéz egy 50-esnek aztán meg szemtől szembe inkább 70 mint 50-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!