Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Kb 1,5 éve együtt vagyunk a párommal, azóta rengeteg mindent megkaptam tőle, ruhák, elvitt nyaralni, stb. 10 hónapja lakom vele a szüleinél, és eddig úgy működött, hogy a közös számlát ő fizette meg a kaját is, én a kozmetikumokat álltam minden hónapban, meg ami magamnak kellett, köröm, fodrász, ilyenek. Ha elmentünk valahova volt, hogy ő, volt hogy én fizettem. Mindketten félre rakunk egy összeget, de magunknak külön.Hozzáteszem, hogy én részmunkaidőben dolgozom(6ó.) ő 1,5x többet keres. És az utóbbi időben akadtak nagyobb kiadásai, és a fejemhez vágta, hogyha én nem lennék már nem itt tartana anyagilag. Nagyon rosszul esett ez a mondata, azóta ez nem hagy nyugodni. Jelen pillanatban össze vagyok törve és be kell lássam, hogy nem biztos, hogy a megfelelő ember mellett vagyok. Hisz ha valakinek adok valamit, azt nem illik felhánytorgatni. Vagyis én így gondolom. De most ne gondoljatok egy követelőző, elkényesztett p*csának. Kiváncsi vagyok a véleményeitekre, minél többen írjatok!!

22/L

27/F

2019. jún. 24. 00:15
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

De, elkényeztetett pcsa vagy, és baromi gyerekes.

Szépen sorban:

-Odaköltöztél az anyjáék nyakára és egy forintot nem adsz a közösbe.

-Rohadtul nem keres nálad sokkal többet mégis hagytad neki, hogy gyakorlatilag mindent ő fizessen neked.

-Nagyon nem úgy állsz anyagilag, hogy órákat üljél minden héten a körmösnél, de mégis ilyen baromságokra szórod a pénzed ahelyett, hogy beleadnál a közösbe.

-Hatalmas gyerek vagy ha magadtól fel sem merült a gondolat, hogy kivedd a részed a közös életből és semmit nem tettél ezért...

Ne haragudj de tényleg nem szégyelled magad? A párodnak maximálisan igaza van. Hogyha elmúltál 16 éves akkor bőven ki kellett volna már abból nőni, hogy eltartanak meg semmibe nem adsz bele csak körmöshöz járkálsz meg sminkegetsz. Teljesen megértem, hogy a párod ki van bukva. Az egy dolog, hogy a párod megvenne neked bármit, de egy normális ember nem fogja ezt hagyni a párjának hogyha neki is van saját keresete. Nőj fel basszus...

2019. jún. 24. 01:11
 2/6 anonim ***** válasza:
27%

A penzugyeiteket nektek kell megoldani, azt itt senki nem fogja normálisan átlátni.

Ha tíz év múlva szülsz egy gyereket, akkor nincs az a deficit amit ne dolgoznál le vele, de persze lesznek a másik végletet képviselők közül is jópáran itt.

Viszont az sokkal aggasztóbb, hogy (feltehetőleg egy vita hevében) ilyeneket kell a másik fejéhez vágni...

Elég valószínű, hogy ezt ő sem gondolta így, vagy ha mégis, felnőtt ember, tudnia kellene kezelni a kiadásait. Attól, hogy rád költ bármit, az nem lesz a te hibád, amíg nem kényszeríted.

2019. jún. 24. 01:16
 3/6 Rockarc ***** válasza:
0%

En azt gondolom, hogyha komolyan gondolja, akkor igaza van. Csak akkor nem ertem miert nem a penzt valasztja helyetted? Majd par ev mulva o irja ki a kerdest, hogy rajta ul a penzen, meg sincs senki, akivel megoszthatna.

Amikor a nok a biztonsagot keresik, akkor az arra vonatkozik, hogy a ferfi el fogja tudni tartani ot es a gyerekeit a megfelelo mertekben. A fo problema a gyerek szuletese lesz, hiszen neked akkor redukalodik a beveteled, es eselyed sem lesz eltartani magadat es a gyereket. Vajon akkor is igy a fogahoz verne a garast? Valoszinuleg igen. Csaladot ne tervezz vele, lathatoan patikamerlegen kivanja meregetni a kiadasokat es mindig az orrod ala fogja dorgolni.

43F

2019. jún. 24. 01:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"én a kozmetikumokat álltam minden hónapban, meg ami magamnak kellett, köröm, fodrász, ilyenek"

magyarán a saját dolgaidat fizetted.

te vmi modell vagy, hogy ilyen tételben költesz szépségcuccokra?

úgy értem, ha eltartott státuszban vagy, biztos kell fodrász meg körmös?

hajat otthon is tudsz mosni-vágni, és körmöt reszelni-festeni szintén.

sztem elege van abbólm h. ő pénzel téfed, te meg kenceficékre és szépségápolásra költesz.

2019. jún. 24. 01:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Ő tart el. Mindent ő fizet: lakhatás, rezsi, étel, ruhák. Plusz nyaralás.

Te meg az összes pénzed magadra költöd.

Az se mindegy, hogy milyen kiadásai akadtak a párodnak. Mondjuk ha új hűtő kellett, vagy azt az autót kellett javítani, amivel fuvolázza a se.gged nyaralni, abba neked is illett volna beleadni.

De mégis mit vársz? Ő is rád költi a pénzét, te is magadra költöd a pénzed, és el is tartatod magad. Szerinted könnyebb neki anyagilag, hogy ketten együtt éltek, vagy nehezebb? Szerinted ez így igazságos?

És még csak szólni se merjen, mert besértődsz, amiért nem örömmel költi rád az utolsó forintját is és szóvá tette, hogy ku.rva sokba kerülsz.

De nem vagy elkényeztetett picha, á dehogy.

El tudom képzelni, hogy neked ezek után ki a megfelelő ember....

24N

2019. jún. 24. 08:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Megbeszéltétek előre a pénzügyeket, vagy csak így alakult?

Valószínűleg nem gondolta ő ezt át, utólag persze nem jogos, de felnőttként illene beszállnod.

Vagy ha eltartót keresel, az ugye más tészta.

2019. jún. 24. 11:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!