Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátomnak megfelel, hogy amíg diák vagyok addig nem tudok beleadni a közösbe, az mást miért zavar?
Figyelt kérdés
3 éve együtt vagyunk. Már nagyon össze akartunk költözni, mert régóta együtt vagyunk és már kevés volt az, hogy néha nála alszom vagy randizgatunk. Az egyetem mellett tudnék 3 nap munkát vállalni a hétvégét is beleértve, csak akkor a páromra nem lenne semmi időm a tanulás meg a meló mellett. Ő maga mondta, hogy nem gond, már jópár éve dolgozik és nem okoz neki gondot, ha nem adok bele a költségekbe és szeretne velem összeköltözni. Én nagyon örülök ennek, de mikor ismik meg barátnők meghallották, akkor "De jó annak akinek gazdag pasija van..." és ilyeneket mondtak. Nem kötök semmit az orrukra, de tudják hogy suliba járok és nincs munkám. Ha ez kettőnknek megfelel akkor mások miért ítelkeznek?
20l
2019. máj. 31. 18:48
41/44 anonim válasza:
Előző, nem anyagiaskodik, hanem szereti őt. Azért vannak együtt. Neki tehát gondolom, nem fontos az "anyagiaskodás".
42/44 anonim válasza:
Nálunk pont fordítva van. Én nő vagyok, dolgozok, a párom férfi és 3 éve úgy döntött, hogy ő tanulna egy jobb szakmát. Én hozom a pénzt, ő tanul még egy évet. Én állom minden kiadását. Más helyzet lenne, ha nem lenne elegendő az én keresetem a kettőnkre, de ha megtehetem, hogy támogatom a páromat, akkor miért ne tenném meg?
44/44 anonim válasza:
Sztem nincs ebben semmi rossz, fiatal vagy tanulsz s ő tamogat ebben mert szeret mert veled kepzeli el valoszinu a tovabbi eletet. Miert zavar ez masokat? Mert a hazai embereknek van egy olyan ki...szott rossz tulajdonsaguk hogyha masutt jobban megy a szeker arra piszkos modon irigyek.. ez a nagy magyar valosag.Tok mindegy h parkapcsolat, karrier, vagyon vagy barmi ha neked tobb jut vmibol olni tudnak erte. Majd idovel megtanulod hogy ezen egyenekkel nem kell foglalkoznod s az az egeszben a leggusztustalanabb sokszor hogy a barataid lesznek a sajat ellensegeid ilyenkor. Gondolom ha lediplomazol lesz egy jo allasod s jo kereseted amivel hozzajarulsz a kozos eletetekhez. De ha nem jarulsz hozza akkor is mi van? Semmi csak annyi h a ferfi a parod a kesobbi esetleges ferjed szeret becsul teged. S tudod ez az ami igazan szamit.☺Ha elfogad ahogy vagy segit tamogat akkor nincs mirol beszelni..minden mas lenyegtelen.Aki irigy s nem orul a boldogsagodnak sikereidnek az nem barat s nem is volt az soha. El kell toluk fordulni s a sajat eleteddel foglalkozni.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!