Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a barátomnak megfelel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátomnak megfelel, hogy amíg diák vagyok addig nem tudok beleadni a közösbe, az mást miért zavar?

Figyelt kérdés

3 éve együtt vagyunk. Már nagyon össze akartunk költözni, mert régóta együtt vagyunk és már kevés volt az, hogy néha nála alszom vagy randizgatunk. Az egyetem mellett tudnék 3 nap munkát vállalni a hétvégét is beleértve, csak akkor a páromra nem lenne semmi időm a tanulás meg a meló mellett. Ő maga mondta, hogy nem gond, már jópár éve dolgozik és nem okoz neki gondot, ha nem adok bele a költségekbe és szeretne velem összeköltözni. Én nagyon örülök ennek, de mikor ismik meg barátnők meghallották, akkor "De jó annak akinek gazdag pasija van..." és ilyeneket mondtak. Nem kötök semmit az orrukra, de tudják hogy suliba járok és nincs munkám. Ha ez kettőnknek megfelel akkor mások miért ítelkeznek?

20l

2019. máj. 31. 18:48
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
50%
Mert ennyi eszük van; ne foglalkozz velük. Az ő tyuxaros életükben minden rendbe' van, hogy a tieddel foglalkoznak? Nem az ő dolguk, hagyjanak békén; ignoráld őket; egyik füleden be az ilyen jellegű kritika, másikon meg ki. Ha valakinek problémája van veled az nem a te problémád, hanem az övé; a véleménye tekintetében meg akkor fogja észrevenni, hogy érdekel téged az ő véleménye; hogy megkérdezed. A másik meg, hogy a vélemény olyan, mint a $3gglyuk. Mindenkinek van, de az embereket nem érdekli a másé.
2019. máj. 31. 23:44
 32/44 anonim ***** válasza:
45%

Jajj ne menjünk bele abba, hogy ez azért elfogadható, mert ő a férfi és emiatt alap hogy fizet. Nem, nem alap. A nők kisírják az egyenjogúságot (én is nő vagyok) aztán olyanokat mondanak, hogy dehát a pasi az mégiscsak pasi, az a normális hogy eltart.

Jelenleg albérletben lakom, de voltam kollégista is. Tervezzük a párommal hogy összeköltözünk. Akkor amit kifizettem anno kolidíjnak, meg most a lakbért meg rezsit, azt csak úgy tegyem zsebre és örüljek, hogy majd a párom eltart? Nem tudnék leülni egy kávéra a barátnőmmel, mert kérnem kéne pénzt rá a páromtól?

Fentebb írtak anyukák is. Őszinte tisztelettel, soha nem gondoltam hogy ti nem csináltok semmit. Talán érthetőbb ha kis gyerek mellett nem dolgoznak a nők, és abban az időszakban eltartja őket a párjuk. De itt egy fiatal kapcsolatról van szó. A lány elvégzi az egyetemet a párján élősködve, aztán utána jön egy szakítás, és milyen jó is volt ingyen élni pár évig.

Suli mellett vannak ösztöndíjak. Szociális támogatások. Tanulmányi ösztöndíjak. Sőt,zárójelben megemlítem, hogy van diákhitel is. Ezek mire mennek el, ha nem a közös költségbe? Nem kell lakbért meg rezsit fizetni, ha a párod felajánlotta hogy állja, de a kajába tényleg nagy dolog beleadni?

2019. máj. 31. 23:46
 33/44 anonim ***** válasza:
46%

Dehàt könyörgöm, hagy éljen már minden pár/hàzaspàr úgy, ahogy az nekik jó!

Nekünk tényleg ez a kényelmes több szempontból is.

2019. máj. 31. 23:51
 34/44 anonim ***** válasza:
58%

simán irigyek az emberek.

verhetik itt a nyálukat gyk-s megmondóemberek, de nincs a Földön olyan ember, aki titokban ne örülne, ha a szerelme felajánlabná neki, h. amíg tanul, ő gondoskodik a megélhetésükről, és ezzel a financiálisan aszimmetrikus helyzettel nem él vissza.

ez annak a jelw, h. szeret, nem éli meg áldozatként, hogy ő keres rád is.

ennek a legtöbb normális ember örülne.

csak viszonylag kevés ember kap ilyen ajándékot az élettől.

becsüld meg, tanuj, utána meg dolgozz te is.

az irigyekkel ne foglalkozz, Magyarország erről (is) híres, az emberek képtelenek örülni más jó dolgának, és

eszi őket a penész.

2019. jún. 1. 00:59
 35/44 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem ez a helyzet nem összehasonlítható azzal, ahol van közös gyerek, vagy kibabával van otthon az anyuka. Azért az nagy munka,látom a közvetlen környezetemben. Egy anyuka ha otthon van, nem a körmét festegeti és várja haza a férjét, hanem csinálja az otthoni dolgokat, ellátja a gyerekeket. Ami igenis fárasztó!

De egy 20 éves lánytól szerintem ez nagyon gáz. Főleg ha szeretne venni egy flakon vizet magának vagy elfogy a tampon és arra sincs saját pénze. Tényleg lassan itt a nyár, akkor mit tervezel csinálni kérdező? Feküdni és várni hogy hazaérjen a párod? Igenis szégyen ez a helyzet. Többen meg biztatjátok is. Egy pár órás diákmunkára el tudna menni heti x alkalommal. Mikor diák voltam, voltak olyan helyek ahova lehetett napokra jelentkezni, oda beírtak és ment az ember pl szerdán és pénteken 4-4 órát. Nem gondolom, hogy ebbe bele lehetne halni, vagy akkora problémát jelentene hogy ne tudna a barátjával is foglalkozni. Kifogások vannak, a könnyebik utat választja. És attól mert valaki férfi miért kéne eltartania a huszonéves barátnőjét? Meg lányok! Legyen már bennetek egy kis tartás! Nekem 4 évvel idősebb a barátom, én nemrég végeztem az egyetemen, első munkahelyemen vagyok. Neki persze van több pénze, mivel régebben dolgozik, én nem állok még úgy anyagilag, hogy külön költözzek, tehát eszemben nem jutott hogy élősködjek rajta. Majd ha fele fele arányban tudjuk fizetni, mehet az összeköltözés!

Egyébként fura hogy mindenki le van pontozva és a kérdező meg eltűnt. Remélem nem egy kamu, provokáló kérdés,bár gyanítom...

2019. jún. 1. 01:00
 36/44 anonim ***** válasza:
67%
Ha nektek így megfelel, akkor mièrt èrdekel, hogy másoknak mi a vèlemènye erről? Ugyanakkor azt gondolom, hogy az ilyen felállásnak sok hátulütője van, èn sem ajánlanám. Èvekre kiszolgáltatott, lekötelezett helyzetbe kerülsz. Most mèg nem látod át, hogy ezzel mi problèma lehet, de majd rájössz ès/vagy megtapasztalod.
2019. jún. 1. 08:09
 37/44 anonim ***** válasza:
16%
14* látom te is egy baxógép vagy. de hogy tanuljál dolgozzál azért hogy fejlődjön meg épüljön az ország azt már nem így van? építse más te meg bulizol baxol csavarogsz de mindenek felett a nyomorult párkapcsolatodra koncentrálsz mert annál nincs fontosabb nektek ösztönlényeknek. úgyhogy te meg egy hulladék vagy a társadalom hulladéka
2019. jún. 1. 11:35
 38/44 anonim ***** válasza:
54%

Nem sok mindenki preferàlja az élősködő èletmódot. Úgy összeköltözni hogy a màsik tartja el a segged, NEM keresel pénzt, gàz. Neked kéne annak érezni.

Màs kérdés, hogy ehhez senkinek semmi köze egyébként, ha nektek megfelel. Csak mondjuk ne lepődj meg, ha x hét/ hónap stb múlva megkapod az arcodba, hogy a pasid keresi meg a kajàra valót, fűtésre valót, neked kuss a neved.

Önbecsülés. Fontos tulajdonsàg.

Ha tampon kell vagy ruha kell pénzt fogsz kéregetni arra is? Megalàzó helyzet nagyon.

Èn sose értettem hogy nincs egy embernek annyi büszkesége, hogy ne màson élősködjön, hanem előbb kezdjen dolgozni, aztàn jàtsszon felnőtteset, összeköltözőset, ha felnőtt. DE, ez a te döntésed, ne a barinőknek akarj megfelelni.

2019. jún. 1. 15:12
 39/44 anonim ***** válasza:
57%

Mondd azt, hogy a tanulmányi ösztöndíjadat beleadod a közösbe, vagy hogy a szüleid pénzelnek és máris nem piszkálja majd a barátaid fantáziáját a dolog.

Amúgy jól hangzik, hogy diploma meg minden, de sokat számít, hogy az milyen diploma. Én pedagógusdiplomát szereztem munka mellett levelezőn. Pár éve elhittem állambácsinak, hogy jó bérük lesz.... Aha, jól megszívtam vele, de legalább ott van porfogónak. Szóval nagyon nem mindegy, hogy milyen diplomát csinálsz, mert a többinél munkába állashoz pl.kell tapasztalat... És nem azt fogják felvenni, aki egy napot sem dolgozott sose.

( Amúgy mikor tanultam, párommal együtt éltem, felajanlotta, hogy csináljam nappalin, majd ő áll mindent. Nem mentem bele, de az már rengeteg segítség volt, hogy amíg én melóztam/tanultam/nyelvórára jártam/beadandókat írtam/vizsgára készültem stb. addig ő átvállalta a házimunkák és a főzés nagy részét. Ezt bevallom, nem sok mindent csináltam otthon, ugyanis hétfőtől-szombatig melóztam vagy suliban voltam, és heti 3x mentem nyelvórára. Én is megkaptam melóban az idősebbektől, hogy jó világom van... )

2019. jún. 2. 09:59
 40/44 anonim ***** válasza:
63%
arra még nem gondoltál kérdező hogy az élettársaddal ha szétváltok a képedbe vágja hogy ő taníttatott ki nélküle senki lennél mert ez lesz az első amit közöl veled. 40* el ezt nem tudja megcsinálni. példát vehetsz róla
2019. jún. 2. 11:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!