Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akit zavar ha jóval kevesebb szabadideje van mint a párjának?
Figyelt kérdés
Éreztétek már úgy hogy mindig dolgoztok és nincs időd semmire, közbe a másik megteheti hogy nem megy mindig ?2019. máj. 16. 21:10
1/4 anonim válasza:
Megtehetem, hogy heti 2x dolgozzak, viszont akkor 24 órában. Asszem, jár utána 3 nap pihi, vagy elvennéd? 🙂
2/4 anonim válasza:
Ha így éreztem váltottam. Nem minden a pénz. Annyi embernél látom, hogy elcseszik a kapcsolatukat azzal, hogy csak a pénzt hajtják és közben elhanyagolják a kapcsolatot. Nekem egy munkahely sem ér ennyit. Jó ideje nem vállalok már olyan munkát ahol huzamosabb ideig sok órát kell dolgozni egyhuzamban. Egyrészt belefárad az ember és kiég, másrészt minden mást tönkretesz az életében. Hogyha elvállalok olyan munkát amibe sok időt kell fektetni akkor csak is olyat amiért valóban lelkesedem és nagyon szeretem csinálni. Így nem készít ki idegileg és inkább szórakozás mint munka, marad utána energiám a páromra is.
3/4 anonim válasza:
Engem csak az zavar, hogy ha végre ráérek, azt az időt nem mindig velem tölti, csak kb a felét.
4/4 anonim válasza:
Igen, de engem annyira nem zavar. Más típusú a munkánk, teljesen érthető. Nem irigykedek a páromra, örülök, hogy neki kényelmesebb az élete. Inkább attól félek, hogy ő nem tartja-e kevésnek az együtt töltött időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!