Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy kezeljem, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem, ha a barátnőm harácsolja a pénzt?

Figyelt kérdés
Akik évek óta együtt vannak, azok mind közös kasszán vannak. Mi a rezsin, kaján felezünk, a többi pénzt nem osztjuk meg. Barátnőmnek van egy munkahelye, azon kívül van egy félállása is, nekem csak simán egy munkahelyem van, és nem is szeretnék mást vállalni mellé. Sose beszél róla mennyit keres, annyit mond, hogy nézzem meg a hivatalos árlistájukat. Emberileg is rosszul esik, hogy nem osztja meg a dolgait velem. Meg hát látom, hogy két kézzel szórja a pénzt, eljár a barátnőjével nyaralni, kirándulni, engem nem is hívnak. Ha kell ha nem vásárol magának, ami nem kell neki azt eladja ilyen portálokon. Abba is belementem, hogy ne évi egyszer, hanem kétszer menjünk nyaralni. Nem érti, hogy az ilyen dolgok nekünk drágák. Azt mondja, akkor költözzek el, legalább nem zavarnám. De ez nem így működik!
2019. máj. 30. 22:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha szó szerint szakít veled akkor is a nyakàn akarsz maradni? Gondolom azért mondta hogy költözz el mert az ő lakàsàban laksz( vagy ő vette ki az albérletet). Ezt persze nem tudhatom.

A kapcsolat előtt hol laktàl? Ha szülőknél, költözz vissza. Ne alàzd meg magad azzal hogy el lettèl küldve de ott vagy a nyakàn mint megtűrt személy

2019. máj. 31. 21:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Előtte hol laktál? Most ez az ő lakása, vagy bérlitek?

Szülők?

Saját albérlet?

Szobabérlet?

Tudom, hogy ezekhez neked is plusz munkát kell keresni, de ha egy nőnek sikerül, egy nagy erős férfinak menni fog.

2019. máj. 31. 21:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Harácsol=erőszakosan gyűjt

Ne irigykedj rá, megdolgozik érte, arra költi amire akarja.

Inkább fogd meg a töködet, és te vidd nyaralni, a a TE pénzedből.

Legalàbbis ha szeretnéd magad férfinek érezni :)

2019. jún. 1. 00:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem azért nem hív magukkal a programokra mert látja mennyire kényes dolog nálad a pénz kérdés s tudja nem telne neked rá ezért kellemetlen lenne a dolog.

Persze lehetne mondani hogy fizetné ő a te részed is szerelem alapon de mivel a leírásodban ott van, hogy nem bánja ha szétmennétek ezért nálatok ilyen opció fel se merül.

2019. jún. 2. 00:29
 15/16 A kérdező kommentje:
Ez az ő lakása, igen. Előtte egy szobát béreltem, oda egyszer jött fel, utána már nem. Azt mondta nem érzi jól magát, mert sokan vagyunk. Azt a szobát már kiadták, nem tudok visszamenni. Így könnyen mondja, hogy menjek el, ha nem tetszik valami.
2019. jún. 3. 12:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Gondolom azota elkoltoztel es van azon egy szoban kivul 100 masik kiado🤷🏽‍♀️
2020. márc. 20. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!