Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan toleráljam vagy kezelje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan toleráljam vagy kezeljem, hogy más nőket néz instagramon, facebookon illetve beszélget is néha?

Figyelt kérdés

Nehezen kezelem, és nagyon rosszul tud esni. Féltékeny típus vagyok, és jobb szeretem, hogyha csak én vagyok neki. De ez megcsalásnak számít egyeltalán? Egyeltalán nem jár el, nem is találkozik más nőkkel. Csak ezek a problémák idegesítenek nagyon. Próbálok toleráns lenni, de nagyon nehéz. Hogyan lehetne könnyebb? Mivel nyugtassam magam? Volt már valaki ilyen helyzetben? Esetleg tudna tanácsot adni, hogy hogyan kezeljük, hogy a párunk ezt csinálja?

Köszönöm a hasznos válaszokat! :)

2018. nov. 7. 19:11
 1/10 Bence_ ***** válasza:
22%
A féltékenység önbizalom hiányából fakad.
2018. nov. 7. 19:17
 2/10 anonim ***** válasza:
60%

Veled foglalkozik?

Kösd le!

2018. nov. 7. 19:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ milyen nőkkel beszélget?

Csak úgy random rá ír valakire, vagy régi ismerősök vagy barátok. Mert ez nagyon nem mindegy. Pl azt nem viselném el, hogy ha csak úgy írogatni idegen nőknek.

2018. nov. 7. 19:21
 4/10 A kérdező kommentje:

Első kommentelő, az önbizalmam az rendben van, csak egyszerűen rosszul esik és idegesít, hogy miért van erre szüksége, hogy ezt nézze , ha épp nem velem van, vagy mással beszélgessen..

Kettes kommentelő, igen foglalkozik. Puszik, csókok, szex megvan. Bókok ezerrel. Mindig beszélgetünk is, együtt élünk másfél éve, majdnem két éve vagyunk együtt. Volt, hogy lementett félmeztelen lányról képet, de azt megbocsájtottam,mert nyilván férfi és ebben semmi nincs. Na de azóta, rohadtul idegesít, méghogyha mást is néz vagy ha nem is tudom biztosra de érzem, hogy mással beszélget.

Hogy kezelhetném? Hogy kössem le?

2018. nov. 7. 19:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Hármas kommentelő, nem idegen nőkkel, ismeri őket , régi viszonyból, vagy barátok... de aztán kitudja. Pont ez idegesít. Nem tudom, hogyan kezeljem?!
2018. nov. 7. 19:23
 6/10 Bence_ ***** válasza:
26%
"Féltékeny típus vagyok"
2018. nov. 7. 19:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon őszintén. Én is féltékeny típus vagyok. Régi viszony? Volt barátnő? Ezek nekem nem férnének bele. Én sme tartom exekkel a kapcsolatot.

Leülnék és megmondanám, hogy rosszul esik. Nem szeretném ha tartanák a kapcsolatot. Ha ezt nem veszi figyelembe, nem vagyok számára elég fontos. Nem illünk össze. Más értékrend stb.

Régi barát nem zavar. Beszélgetés szintjén.

Nem tudnék nyugodt lenni én sem.

Egy alapos beszélgetés.

2018. nov. 7. 19:30
 8/10 A kérdező kommentje:
Hetedik kommentelő igen igazad van teljesen, ugyanilyen vagyok. Ez így helyes. :) Köszönöm!
2018. nov. 7. 19:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
ha régi barát akkor oké. ha random félmeztelen nő, na az nem oké. én megmondanám neki, hogy ha az tetszik akkor keresse meg azt, és viszlát. nem értem miért toleráltok ilyeneket.
2018. nov. 7. 23:40
 10/10 anonim ***** válasza:
25%
Ti nők aztán hűségesek vagytok. Szentek, akik valójában álszentek.
2018. nov. 8. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!