Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy Instagramon alig van követőm és a képeimet is alig lájkolja valaki? Nálam sokkal hátrányosabban kinéző férfiak képeit 50-60-an lájkolják, az enyémet csak 12-13-an?
Nekem is ilyen 10 körüli lájk van a fotóimon, mondjuk engem nem is igazán zavar, főleg emlék-fotóalbumnak használom az instát, szeretem én magam visszanézni néha, milyen helyeken jártam, miket csináltam, meg pár barátom szereti látni a képeimet, úgyhogy teljesen megfelel.
Mondjuk én nem is igazán hirdetem, nem postolom ugyanazt facebookra, nincs belinkelve ott az insta fiókom, sehol nem promózom, a képek alá is csak 1-2 hashtaget rakok.
Szerintem igazából ez a sok lájk/követő titka, jó keresőszavak (megfigyeltem, hogy pl az a 2 képem, aminél használtam a "love"-ot mint taget, kétszer annyi lájkot kapott, mint ahol nem, stb), sok embert kell bekövetni és akkor nagyrészük visszakövet, illetve promózni kell sokszor, sok helyen.
Szóval nem hiszem, hogy ez teljesen valós visszajelzés a népszerűségedről, inkább arról, hogy mennyire jó az önmarketinged :))
24N
Igen, nekem is van olyan ismerősöm, 0 képleírással vagy taggel 100 közeli lájk - ő máshol promózza a fiókját. Azt is említettem, hogy az is fontos. :)
(5-ös voltamÖ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!