Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem ezt a helyzetet, ti számon kérnétek a párotokat?
Mobilról írtam ki a kérdést és nem jelent meg a rubrika, hogy tudjam részletezni, de végre bepötyögtem:
3 éve együtt élünk a párommal, de neki az előző kapcsolata egy válással végzdődött, nincs gyerek, de a volt közös tulajdonuk miatt mostanáig is elhúzódott egy ügy, és lényeg az, hogy a páromnak kijött egy ezzel kapcsolatos "bünti" ami kb 100e Ft, de ne gondoljatok semmi komolyra.
Már a kapcsoltunk elején is említette, hogy a válásával kapcsolatos ügyeket nem szeretné részleteibe menően velem megbeszélni, mert az a múltja, és azt neki kell elintéznie, én pedig a jelene vagyok. Persze a főbb részleteket nyilván tudom, beszélgettünk régen erről, csak sosem szerette ezt az egy dolgot velem megtárgyalni, bár érthető szerintem.
Viszont ahogy említettem, a váláshoz kapcsolódóan (már elváltak amúgy mikor mi összejöttünk), kapott egy csekket és mivel nem szokásom kibontani a leveleit, így mikor kérdeztem, miért jött olyan levél, azt mondta hogy csak egy 5e ft-os adóbevallás elmaradás. Pár nap múlva megtaláltam a levelet és láttam, h nem mondott igazat. Nem hónapról hónapra élünk, de magyar átlagbér alatt keresünk, szóval kitudja fizetni, de jobb helye is lenne ennyi pénznek.
Nem tudom hogy felhozzam neki a témát és hozzám vágja, hogy miért kutakodok, tuti felhúzná magát, mert az a típus, vagy csendben hagyjam hogy intézze el a dolgot?
Tanácstalan vagyok, mi lenne a helyes?
Sziasztok, köszönöm szépen a válaszokat!
Sokat segített a megerősítés, már meg is beszéltük, úgyhogy jó hogy felhoztam. Ezt már csak azért nem részletezem, h ne legyen felismerhető a történet, de tényleg köszönöm a tanácsokat, segített, és most minden rendben van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!