Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem h az új párom jóval többet keres mint én?
Több százezres fizetésbeli különbség van köztünk.
Nekem kajára, gyógyszerre alig telik, nemhogy még hozzá utazgatni, meg közös programokba se tudok úgy beleadni.
Nem ehhez vagyok szokva. Nem nyafogok,csak nem tudom mi lenne a jó hozzáállás. Nem vagyok az a lehúzós csaj.
Szerintem jobb ha befejezed vele, mert előbb utóbb sérülni fogsz.
Az ilyen ember képtelen megérteni mi a napi szintű küzdés.Hogy van hogy 1-2 nap kimarad és nem tudsz mit enni.. Meg hogy az olyan emberek mint te nem csak maguk vannak nehéz helyzetben hanem rendszerint a szüleik is, és azokért is ők vállalnak felelőséget.
Akár mennyire is magyaráznád a büdös életbe nem értenék meg, hiszen ha ők bajba kerülnének 1 hetet nem bírnának ki..
A párom kb. 5x annyit keres, mint én, és?
Én eleinte csomót problémáztam rajta, nem akartam lehúzni stb, mire ő szépen leültetett, és elmagyarázta, hogy ha Ő nem problémázik a különbségen, és SZÍVESEN segít ki, vagy állja a részemet, akkor tegyem meg azt a szívességet, hogy én se agyaljam túl.
Azóta már közös számlánk van, mert látja, hogy nem szórom el fxságokra a pénzt, olyasmiket veszek, ami fontos és/vagy szükséges (nem 5 cipőt, meg 8 táskát...), így simán egy kasszára állt(unk) át.
Néha még így is amiatt vitázik velem, hogy miért NEM veszek MAGAMNAK több meleg cuccot pl mert itt az ősz, és ne fázzak már csak azért, mert "az én részemet" már elköltöttem pl ebéd-vacsi alapanyagokra.
Ha nem vagy lehúzós, hidd el, azt TUDJA, és Ő nem agyal ezen. :)
Csak mi nők vagyunk ilyen túlbonyolítóak...
29n
Ez ilyen szokasos generalt noi problema. Eppen most is a fejedben kavarog a semmi, mivel nincs gond eppen kitalalsz egyet legyen min ragodni. Rajtad kivul senkit se erdekel a penzed, neked fontos, feltetelezem a baratodban ez fel se merul.
En tobb mint egy tizedesjeggyel tobbet kerestem a parom fizetesenek a duplajatol a parommal valo ismerkedeskor azt inkabb nemnkotottem az orrara ne ezen porogjon, mert mar unalmas tema.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!