Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy kezeljem h az új párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeljem h az új párom jóval többet keres mint én?

Figyelt kérdés

Több százezres fizetésbeli különbség van köztünk.

Nekem kajára, gyógyszerre alig telik, nemhogy még hozzá utazgatni, meg közös programokba se tudok úgy beleadni.

Nem ehhez vagyok szokva. Nem nyafogok,csak nem tudom mi lenne a jó hozzáállás. Nem vagyok az a lehúzós csaj.

2018. aug. 31. 18:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#10 Hát ritka aki így gondolkodik mint ahogy te, minden elismerésem!
2018. aug. 31. 21:26
 12/14 anonim ***** válasza:
Nálunk is nagy különbségek vannak - párom mérnök egy menő cégnél, én meg tanító vagyok. Mikor összejöttünk, én is problémáztam ezen, nagyon paráztam, hogy úgy fogja érezni, hogy le akarom húzni, meg másik oldalon rettegtem, hogy nem fogom bírni az életszínvonalát. Aztán egyszer leültünk, amikor összeköltöztünk, megbeszéltük, hogy hogyan is lesz ez működőképes, előre megbeszéltük, hogy ha összeházasodunk, akkor áttérünk közös számlára, de addig nem. Így megvoltak-vannak a lépcsők, ha nyaralni megyünk, mindig külön átbeszéljük, hogy most ez nekem mennyire és meddig fog beleférni, és eldönti, hogy akkor legyen egy olcsóbb szállás, vagy ő többet fizet. Nem volt ezzel sosem baj. Tudja és mindig is tudta, hogy nem szórom én sem a pénzt hülyeségekre, ő sem él nagy lábon (bár kényelmesen megtehetné), nyáron esküvő, utána építkezni akarunk. Nem az én tanítói fizetésemből lesz családi házunk.
2018. szept. 2. 12:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Meg kell beszélni és ennyi. Szerintem sokkal kellemetlenebb ez fordított helyzetben, ha a nő keres sok százezerrel többet a férfinál. :)
2018. szept. 3. 11:28
 14/14 A kérdező kommentje:

Hát, attól még nem lesz jobb érzés:S

Köszi a válaszokat!:)

2018. szept. 3. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!