Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem igazán ismerek rá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazán ismerek rá a paromra. Hogyan kezeljem ezt?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 19 éves lány vagyok. 1 éve vagyok együtt valamint elek együtt a párommal. A gynegepontom az, ha valaki csesztet. Pl: lokdos, ha valami fontosat olvasok stb. Nos mikor már nagyonnnnagyon durván felidegesit olykor-olykor odautok egyet (semmitero kis nyakleves), hogy “fejezd be, kerlek!”, amire o tegnap pl úgy reagált, hogy agresszíven elkezdett ütni ököllel (kezemen, lábamon lila foltok) miközben azt kérdezgette “megütöttel?!!!!”

Nos az én szemszögéből nézve: egy no akárhogy is üthet egy férfit , a ferfi akkor se emelheti fel rá a kezét... tegnap sírva is fakadtam.. felkaptam a cuccaim, hogy elmegyek szellőztetni a fejem, mire utánam jött és vicceskedett, visszahuzott. Segítsetek, én vagyok a rossz?

2017. okt. 30. 10:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%

Igen, te vagy a rossz. Párkapcsolatban mindennemű erőszak elítélendő. Miért érzed úgy, hogy neked jogod van bármikor bármilyen formában fizikailag bántalmazni a párod és neki nincs? Lényegében azt mondod, hogy te felsőbbrendű vagy a kapcsolatban.

(ettől függetlenül a családon belüli erőszak természetesen elítélendő)

2017. okt. 30. 10:19
 2/18 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem első körben te fejezd be a "nyaklevesesdit", akkor valószínűleg ő is abbahagyja a pofozkodást. Szerintem itt amúgy nem arról van szó, hogy erőszak húzódik meg a pofonok mögött, hanem a játszadozás egy elég morbid fajtáját űzitek. Ti valószínűleg szeretitek egymást, de ez már túlmegy egy határon. Ezt már nem lehet "elvicceskedni", hanem véget kell vetni neki.
2017. okt. 30. 10:24
 3/18 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem neked sem kellett volna egyszer sem megütnöd. Senkinek sincs joga így bántalmazni a másikat. Ha a szép szó nem használ akkor ott kell hagyni. Nem csapkolódni. De látom megint zsák a foltját szindróma van,mert te is csapkodsz,meg ő is. (Ezen felül én csak a pasid utánavaló vicceskedését tartom betegesnek)

Szóval azt tanácsolom kezeld a saját indulataidat,a "párodat" meg hagyd ott,mert ebből komolyabb gondok lesznek a késöbbiekben. Az erőszak nem játék és nem párkapcsolatba való.

Ja és nő vagyok.

4/18 anonim ***** válasza:
91%
A nő sem ütheti a férfit! Megérdemlitek egymást, mind a ketten erőszakosak vagytok.
 5/18 anonim ***** válasza:
82%
Egy nő se üthet meg férfit. Hogy jössz te ehhez? Megérdemled, majd legközelebb kétszer is meggondolod. 30N
2017. okt. 30. 10:31
 6/18 A kérdező kommentje:
4-és válaszoló :) megérdemeljük egymást igen, mivel ezek ellenére imádjuk egymást. A mostani időkre jellemzőek ezek a stresszel teli viselkedés módok..
2017. okt. 30. 10:32
 7/18 A kérdező kommentje:
5. Kommentelő :) hidd el, a lelki bántalmazások sokkal fajobbak mint egy nyakleves!
2017. okt. 30. 10:33
 8/18 anonim ***** válasza:
96%
Tévedsz, hogy egy nő akárhogy üthet egy férfit, a férfi még semmilyen körülmények között sem... ugyanis egyik sem ütheti meg a másikat. Helytelen cselekvésre kaptál egy helytelen válaszreakciót.
2017. okt. 30. 10:34
 9/18 A kérdező kommentje:
Úgy érzem a válaszok során ráébredtem arra, hogy itt az a baj, hogy egyikünk sem fel erőszakosan fellépni a másik ellen.. nincs az, hogy az egyik azt mondja, hogy hej ezt nem kellett volna stb.
2017. okt. 30. 10:39
 10/18 anonim ***** válasza:
33%

IGen, a lelki terror is rossz, de megérdemelted!

Mit vagy felháborodva? Te megütötted őt, ő meg - JOGOSAN - visszaadta neked.

Te egy passzív-agresszív barom vagy, neki meg szimplán elege lett.

Bár én kidobtalak volna a negyedik "csak egy nyakleves"-edre.

2017. okt. 30. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!