Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazán ismerek rá a paromra. Hogyan kezeljem ezt?
Sziasztok. 19 éves lány vagyok. 1 éve vagyok együtt valamint elek együtt a párommal. A gynegepontom az, ha valaki csesztet. Pl: lokdos, ha valami fontosat olvasok stb. Nos mikor már nagyonnnnagyon durván felidegesit olykor-olykor odautok egyet (semmitero kis nyakleves), hogy “fejezd be, kerlek!”, amire o tegnap pl úgy reagált, hogy agresszíven elkezdett ütni ököllel (kezemen, lábamon lila foltok) miközben azt kérdezgette “megütöttel?!!!!”
Nos az én szemszögéből nézve: egy no akárhogy is üthet egy férfit , a ferfi akkor se emelheti fel rá a kezét... tegnap sírva is fakadtam.. felkaptam a cuccaim, hogy elmegyek szellőztetni a fejem, mire utánam jött és vicceskedett, visszahuzott. Segítsetek, én vagyok a rossz?
Igen, te vagy a rossz. Párkapcsolatban mindennemű erőszak elítélendő. Miért érzed úgy, hogy neked jogod van bármikor bármilyen formában fizikailag bántalmazni a párod és neki nincs? Lényegében azt mondod, hogy te felsőbbrendű vagy a kapcsolatban.
(ettől függetlenül a családon belüli erőszak természetesen elítélendő)
Szerintem neked sem kellett volna egyszer sem megütnöd. Senkinek sincs joga így bántalmazni a másikat. Ha a szép szó nem használ akkor ott kell hagyni. Nem csapkolódni. De látom megint zsák a foltját szindróma van,mert te is csapkodsz,meg ő is. (Ezen felül én csak a pasid utánavaló vicceskedését tartom betegesnek)
Szóval azt tanácsolom kezeld a saját indulataidat,a "párodat" meg hagyd ott,mert ebből komolyabb gondok lesznek a késöbbiekben. Az erőszak nem játék és nem párkapcsolatba való.
Ja és nő vagyok.
IGen, a lelki terror is rossz, de megérdemelted!
Mit vagy felháborodva? Te megütötted őt, ő meg - JOGOSAN - visszaadta neked.
Te egy passzív-agresszív barom vagy, neki meg szimplán elege lett.
Bár én kidobtalak volna a negyedik "csak egy nyakleves"-edre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!