Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazán ismerek rá a paromra. Hogyan kezeljem ezt?
Sziasztok. 19 éves lány vagyok. 1 éve vagyok együtt valamint elek együtt a párommal. A gynegepontom az, ha valaki csesztet. Pl: lokdos, ha valami fontosat olvasok stb. Nos mikor már nagyonnnnagyon durván felidegesit olykor-olykor odautok egyet (semmitero kis nyakleves), hogy “fejezd be, kerlek!”, amire o tegnap pl úgy reagált, hogy agresszíven elkezdett ütni ököllel (kezemen, lábamon lila foltok) miközben azt kérdezgette “megütöttel?!!!!”
Nos az én szemszögéből nézve: egy no akárhogy is üthet egy férfit , a ferfi akkor se emelheti fel rá a kezét... tegnap sírva is fakadtam.. felkaptam a cuccaim, hogy elmegyek szellőztetni a fejem, mire utánam jött és vicceskedett, visszahuzott. Segítsetek, én vagyok a rossz?
1. A kettős mérce (a nő üthet, a férfi nem) aljas és elfogadhatatlan dolog, és rendkívül rossz képet fest rólad, hogy így gondolod. Az erőszak mindkét féltől rossz.
2. Nem szabad elfogadni, hogy ez egy stresszes időszak, és ezért van ez. Az erőszak ellen minden eszközzel tenni kell. Sokkal előbb meg kell oldani a problémákat, mint hogy erőszakra kerülne a sor.
Nagyjából egyet értek a válaszolókkal, mert tény, nem kellene nyakleveseket osztogatnod csak mert te nő vagy és megteheted. Nem, te sem üthetsz meg férfit (sem denkit), még nyakleves szintjén sem. Stresszes időszakban sem.
Viszont attól még durva ahogy a barátod reagált, legalábbis a leírásod alapján. Nem csak szimplán visszaadta, hanem tulajdonképpen megvert...
Te szokj le a "nyaklevesekről", a barátodra meg figyelj oda, mert ő se 100-as....
Bocs lehiggadok, komolyan, nagyon remélem, hogy elgondolkodsz a hozzászólásokon. Botrányos, hogy neked nem tanították meg, hogy nem ütünk rá a másikra. De úgy látom, hogy a pároddal megtaláltad a foltodat mert hidd el, ha még egyszer ráütsz akkor sem fogja majd magát vissza. Csak akkor kérlek ne kezdj el vinnyogni, hogy milyen agresszív.
Hogy hogyan kezeljed? Próbálj meg normálisan viselkedni. És húzzatok kotont.
Ja, nő vagyok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!