Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nektek a baratotok megveszi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek a baratotok megveszi a tampont/betétet ha megkeritek rá?

Figyelt kérdés

Nekem nem akarja meg venni. Muszáj vele mennem akkor is ha nincs kedvem mikor megy vásárolni. De nem értem miért nem lehet megvenni?

Volt már olyan is hogy megjott és nem volt itthon semmi akkor sem ment el megvenni barátnőmet kellett felhivnom

2019. máj. 19. 22:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy megveszi.

Bár már kelyhet használok, de régen úgy volt, hogy ha fogytán volt a tampon, felírtam a drogériás bevásárlólistánkra és ha ő járt arra hamarabb, megvette ezt is. Sőt volt már, hogy azt hittem van itthon még egy csomag tampon, de mégsem volt, mikor megjött, és azonnal indult a boltba érte.

2019. máj. 20. 00:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Megvette akkor is, amikor kb 1 hónapja voltunk együtt, meg most is, hogy 12 éve a férjem. Már magyarázni sem kell, mit hozzon, csak bedobja a kosárba, ha ő vásárol. 4 lányunk van, jól fog jönni ez a tudás a későbbiekben is. 😄
2019. máj. 20. 00:34
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Bezzeg óvszert azt hozzon a nő magával mi? :D

Persze megveszi mindig ha kell, de ez ritkán fordul elő, mert általában van nálam.

Egy helyen dolgozunk és a munkahelyen néha-néha előfordult, hogy pont kifogyott a táskámból, olyankor hozott mindig szó nélkül.

2019. máj. 20. 01:00
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már fogamzásgátlót is váltott ki a patikában. Nincs ebben semmi.
2019. máj. 20. 01:42
 15/20 anonim ***** válasza:
26%

kelyhet használok.

Ha nagyon fontos lenne tuti megvenné, de sose kértem még erre.Meg nem is tudnám megkérni szegényt.

22L

2019. máj. 20. 02:57
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Megveszi,ha megkerem. De en mostanaban nem hasznalok se betetet se tampont. Olyankor fekete bugyit ,alakformazot es nadragot veszek es este beteszem a szennyesbe a bugyim. A mosogep meg majd kimossa. Szaga nincs.
2019. máj. 20. 04:18
 17/20 anonim ***** válasza:
4%

na már a tampont is a pali vegye, sütikéket is mi süssünk, mosogassunk, anyám kínja, mi a fszra vagytok akkor ti??????

Komolyan nem értem, akik nőkkel akarnak együtt élni...

2019. máj. 20. 05:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Sikerült azt olvasni, hogy MEGESZI a tampont/betétet... XD
2019. máj. 21. 22:50
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
#16 ez baromira undorító 🤢
2019. máj. 22. 08:00
 20/20 anonim ***** válasza:
16os, pl ha elmész pisilni mit csinálsz? Visszahúzod a véres bugyit? Egész nap abba ülsz, dolgozol?
2019. máj. 29. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!