Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek a baratotok megveszi a tampont/betétet ha megkeritek rá?
Nekem nem akarja meg venni. Muszáj vele mennem akkor is ha nincs kedvem mikor megy vásárolni. De nem értem miért nem lehet megvenni?
Volt már olyan is hogy megjott és nem volt itthon semmi akkor sem ment el megvenni barátnőmet kellett felhivnom
Persze, hogy megveszi.
Bár már kelyhet használok, de régen úgy volt, hogy ha fogytán volt a tampon, felírtam a drogériás bevásárlólistánkra és ha ő járt arra hamarabb, megvette ezt is. Sőt volt már, hogy azt hittem van itthon még egy csomag tampon, de mégsem volt, mikor megjött, és azonnal indult a boltba érte.
Bezzeg óvszert azt hozzon a nő magával mi? :D
Persze megveszi mindig ha kell, de ez ritkán fordul elő, mert általában van nálam.
Egy helyen dolgozunk és a munkahelyen néha-néha előfordult, hogy pont kifogyott a táskámból, olyankor hozott mindig szó nélkül.
kelyhet használok.
Ha nagyon fontos lenne tuti megvenné, de sose kértem még erre.Meg nem is tudnám megkérni szegényt.
22L
na már a tampont is a pali vegye, sütikéket is mi süssünk, mosogassunk, anyám kínja, mi a fszra vagytok akkor ti??????
Komolyan nem értem, akik nőkkel akarnak együtt élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!