Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Volt már valakinek szakító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valakinek szakító indok a párja tisztaság mániája?

Figyelt kérdés

Minden második nap csinál valamit. Heti 3-szor is porszívózna. Állandóan nézi mit hogy rakok le/mikor öntöm ki a felmosó vizet a vödörből.

Én kevésbé vagyok rend mániás lány létemre. Őt pl zavarja ha az én székemen pár ruha levan terítve/dobva. Mellesleg a nappaliba sosincs ilyen. Naponta söpörne.

Porallergiás tehát a porolás is rám hárul. Amíg nem porolok, addig poros minden, az anyja rajtam vezeti le hogy neki ez nem pálya.

Normális, vagy tényleg én vagyok trehány azért,mert havi 1-szer porolnék, és 2 hetente porszívóznék?

2019. máj. 13. 14:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%

"Normális, vagy tényleg én vagyok trehány azért,mert havi 1-szer porolnék, és 2 hetente porszívóznék?"

Micsoda koszfészek lehet, ahol kéthetente porszívóznak és havonta(!!!) törölnek port.

A kádból pedig igenis szedd ki a hajadat, mert rohadt gusztustalan.

Lehet, hogy a párod kicsit túlzásba viszi, de ezerszer inkább ő, mint te.

Miért kell a ruhákat a székre szórni?

2019. máj. 13. 15:15
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nalam az igenytelensege vokt szakitó ok
2019. máj. 13. 15:18
 13/21 A kérdező kommentje:

Aki írja szedjem ki a hajam a kádból, olvassa vissza és értelmezze amit leírtam. :)

Amúgy szerintem mashol trollkodj ha ennyire unatkozol. :)

2019. máj. 13. 15:35
 14/21 anonim ***** válasza:
Porallergia: plafonig érő beépített szekrények, heti 1 porszívózás, inkább textilbőr bútorok vagy ami nem veszi be a port. Nyitott polcok csak minimális mértékben. Inkább minden zárt (néhol üveges). Levetett ruháknak pl pulcsi, külön szekrényrész a beépített szekrényben ahol tudnak szellőzni és nincsenek szem előtt. Porolás hetente minimum egyszer. De ha beépített szekrény van, úgysem tart sokáig a takarítás.
2019. máj. 13. 16:46
 15/21 anonim ***** válasza:
25%
Nem a párod tisztaságmániás, hanem te vagy egy szutyok mutyi.
2019. máj. 13. 17:13
 16/21 anonim ***** válasza:
33%

Azt hittem, sokkal rosszabb lesz.

Én naponta porszívózok (van 2 macskám), konyhát 2 naponta takarítók és hetente porolok. Fürdőt heti kétszer takarítom. Így, hogy rendszeresen csinálom, minden összvissz kb 30 perc. 3 havonta van nagytakarítás, ahol mindent lesikálok.

És igen, szerintem kicsit trehány vagy, porallergia mellett havi portörlés nagyon kevés.

24/N

2019. máj. 13. 18:40
 17/21 A kérdező kommentje:
Istenem. Én heti portorlest írtam...nem havit. A nagytakarításra írtam a havit....
2019. máj. 13. 19:58
 18/21 A kérdező kommentje:
Most nézem elírtam. Heti portalanítást csinálok....a havit arra irtam hogy volt mikor arra várt én poroljak. És eltelt egy hónap.
2019. máj. 13. 20:01
 19/21 A kérdező kommentje:
Mellesleg évek óta élünk együtt. És tudtam nem kellett volna kiírnom a kérdést. Bezzeg ha én lennék a férfi, akkor a nőt szidnátok. Köszönöm a válaszokat.
2019. máj. 13. 20:02
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem, ha őt zavarja, akkor csinálja meg ő és ne tőled várja el. Ő is ott lakik, és ha neki ez fontos akkor nyugodtan meg tudja csinálni
2019. máj. 13. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!