Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Csak én nem egedem a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem egedem a páromnak, hogy így szexeljünk?

Figyelt kérdés
Ha szexre kerül a sor és előtte megfogta a telefonját, elküldöm kezetmosni.Túlzásba viszem? Én adok a higéniára.

2018. jan. 13. 19:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem túlzás de mindenki azt csinál amit akar.
2018. jan. 13. 19:33
 2/16 anonim ***** válasza:
42%
Ezen felröhögtem.. :D Egyrészt egy jó párkapcsolatban nincs olyan, hogy "enged" valaki valamit a másiknak. Nem vagy az anyja. Másrészt nem akarlak megijeszteni, de már az ágyban amiben szexelsz is annyi baktérium van, hogy nem a telefon a legnagyobb fertőzésforrás. Ennyi erővel ne is szexeljetek, mert mi van ha van a testén 2 baktérium...
2018. jan. 13. 19:35
 3/16 anonim ***** válasza:
46%
...és csak gumikesztyűben fogod még a lompost, miután teljes testes csírátlanításon esett át és gőzborotvával fertőtlenítetted. Természetesen a szájmaszk miatt csók kizárt.😀
2018. jan. 13. 19:39
 4/16 anonim ***** válasza:
25%
te inkább beteg vagy és üldözési mániád van.
2018. jan. 13. 19:43
 5/16 A kérdező kommentje:

Röhögjetek, de engem tényleg nagyon zavar, mert amikor telefonozok, utána érzem, hogy ragad a kezem a kosztól.

De úgy tűnik ez csak az én hülyeségem.

2018. jan. 13. 19:43
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
Mi lenne, ha megtakarítanád azt a telefont néhanapján?
2018. jan. 13. 19:44
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ujjazott is, megertem.
2018. jan. 13. 19:45
 8/16 anonim ***** válasza:
94%

Ha neked úgy nem jó, akkor ne csináld. Mivel kölcsönös örömszerzésről van szó, és te nem élveznéd úgy, nem olyan nagy kérés elvárni egy kézmosást.

Tedd úgy, ahogy neked jó, de ne itt kérj higiéniával kapcsolatos tanácsokat, ahol minden második kérdés igénytelen férfiaktól származik ("kövéren/elhízottan lehet szép és vékony barátnőm?" stb.)

2018. jan. 13. 19:46
 9/16 anonim ***** válasza:
65%
Utolsóét adom:D
2018. jan. 13. 20:09
 10/16 anonim ***** válasza:
88%

Egyes tesztek során kimutatták, hogy a telefonon több a baktérium, mint a WC ülőkén.

Szerintem helyes, hogy adsz a higiéniára.

2018. jan. 13. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!