Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy minden lépésemről be kell számolnom a páromnak. Ugye nem?
Reggel kitaláltam, hogy lehet, munka után benézek a szomszédos áruházba, hogy megnézzek valamit, de én sem tudtam, hogy egyáltalán lesz-e kedvem hozzá, mindenesetre bedobtam a kocsiba a rendes ruhámat is, hogy ne munkás ruhába menjek.
A párom meglátta a kocsi csomagtartójában, kérdezte, hogy minek, mondtam, hogy lehet benézek... stb.
Erre kiakadt, hogy én hülyének nézem, mert nem szóltam, és ha nem veszi észre, és nem kérdez rá, akkor én el akartam titkolni.
Komolyan megfordult a fejemben, hogy ez nem normális, és hogy ennyi szabadságom ne legyen egy kapcsolatban, állandóan stresszben vagyok, hogy milyen hibát követek el, és legközelebb mibe fog belekötni. Mellesleg én nem szoktam elszámoltatni, de nincsenek külön útjaink, általában tudjuk egymásról, ki merre jár. De most én érzem szar embernek magam, mert nem gondoltam volna, hogy ez akkora baj, hogy nem szóltam neki előre, csak amikor rákérdezett. Tényleg szar ember vagyok, mert eszembe sem jutott előre beszámolni neki arról, amit még én sem tudtam biztosan, csak a munka utáni hangulatomtól tettem függővé?
Ha papucs vagy, vagy a párod egy domina, ha féltékeny típus, esetleg őrült, vagy, ha okot adtál a féltékenykedésre akkor normális...
Minden más esetben, nem normális.
#8:
Dúdold bele, hogy la bamba... :D
Ez nagyon nem normális, és mondok neked valamit, ez később csak még rosszabb lesz.
Mi az, hogy állandóan stresszben vagy, hogy hibázol? Közhely, de igaz, hogy egy kapcsolat akkor jó, ha könnyíti és nem bonyolítja az életed. El nem tudnám képzelni, hogy egy olyan emberre pocsékoljam az időmet, aki lelki terrorban tart, manipulál és minden lépésemet figyeli. Mindenkinek kell egy személyes tér, egy egyéni szabadság, ami úgy látszik, hogy a te párod magasról le...arja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!