Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy minden lépésemről be kell számolnom a páromnak. Ugye nem?
Reggel kitaláltam, hogy lehet, munka után benézek a szomszédos áruházba, hogy megnézzek valamit, de én sem tudtam, hogy egyáltalán lesz-e kedvem hozzá, mindenesetre bedobtam a kocsiba a rendes ruhámat is, hogy ne munkás ruhába menjek.
A párom meglátta a kocsi csomagtartójában, kérdezte, hogy minek, mondtam, hogy lehet benézek... stb.
Erre kiakadt, hogy én hülyének nézem, mert nem szóltam, és ha nem veszi észre, és nem kérdez rá, akkor én el akartam titkolni.
Komolyan megfordult a fejemben, hogy ez nem normális, és hogy ennyi szabadságom ne legyen egy kapcsolatban, állandóan stresszben vagyok, hogy milyen hibát követek el, és legközelebb mibe fog belekötni. Mellesleg én nem szoktam elszámoltatni, de nincsenek külön útjaink, általában tudjuk egymásról, ki merre jár. De most én érzem szar embernek magam, mert nem gondoltam volna, hogy ez akkora baj, hogy nem szóltam neki előre, csak amikor rákérdezett. Tényleg szar ember vagyok, mert eszembe sem jutott előre beszámolni neki arról, amit még én sem tudtam biztosan, csak a munka utáni hangulatomtól tettem függővé?
Nem normális.
Az exem hasonló volt. Minden percemről tudni akart. Eleinte azt gondoltam szeret és félt, aztán rájöttem idővel, hogy szimplán csak egy betegesen féltékeny irányításmániás idióta. A kapcsolat utolsó időszaka már nagy teher volt számomra. A végén már nem csak indulatos volt. Megcsalás történt a részéről, majd mikor ezért szakítottam vele és nem kajáltam meg a "nem jelentett nekem semmit, csak szex volt, téged szeretlek" dumáját, akkor tettlegességig fajult a dolog. Csúnyán összevesztünk, még belekezdett egy kis érzelmi zsarolásba is, hogy öngyilkos lesz, aztán fenyegetésbe, hogy tönkreteszi az életem ha nem fogadom vissza. Otthagytam.
Egyébként nehéz lett volna szólni neki, hogy lehet, hogy később jövök, mert vagy beugrom, vagy sem, még nem tudom, attól függ, milyen kedvem lesz? Ez téged valamilyen jogodban korlátozott volna? Hogy a párodat partnerként kezelve, elmond neki, talán kések, de majd hívlak?
Most komolyan kérdezem.
Eljutottál odáig, hogy a tiszta göncöt bevágd a kocsiba, de a "párodat" szarba se veszed, hogy odaböfögj neki valamit? Csodálkozol, hogy kiakad? És most itt megerősítést kérsz, hogy milyen sz@r, jellemtelen pszichopata alak, aki lekorlátoz téged.
Kedves előző válaszadó, tudom, hogy én sem vagyok tökéletes, de tudod, van olyan dolog, amit nem tartok annyira fontosnak. Pl. ezt, amit fent leírtam. És azért, mert nem értem volna később haza, mint ő. És igen, szólhattam volna neki, de abban az 5 percben a kocsiban pont másról beszéltünk, és ezt épp akkor nem tartottam olyan fontosnak, valahogy úgy gondoltam, hogy ennyit megtehetek magamtól is. Nem vásárolni akartam, csak megnézni valamit, tájékozódni, max 15 perc de még annyi sem. Szerinted ezt rosszul gondoltam, pont úgy gondolkozol, mint a párom.
De mindegy is, a többi válaszolónak is köszönöm a hozzászólást, sok mindenben igazatok van, sajnos, ezt látom én is. Párommal nagy nehezen sikerült megbeszélnünk, de nagyon nem értette, csak a magáét fújta, amíg azt nem mondtam neki, hogy ő is van amikor bemegy munka után a szomszédos Aldiba, és nekem nem szól, csak negyed órával később jön, és hányszor balhéztam én emiatt? (egyszer sem) De szerinte az más, mert ő kajáért megy. Szóval a lényeg nem ment át neki, nem fogta fel, azért írtam hogy nehezen beszéltük meg, de inkább ráhagytam, hogy igaza van, meg ne haragudjon, (mert van akivel csak így lehet, hogy béke legyen) és legközelebb vagy nem megyek sehová egyedül, vagy ügyesebben csinálom, ha már ez is baj. Egyébként meg nagyon jól tudom, hogy egyszer véget fogok vetni ennek a kapcsolatnak csak ez sokkal bonyolultabb, és még nem jött el az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!