Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én nem egedem a páromnak, hogy így szexeljünk?
Figyelt kérdés
Ha szexre kerül a sor és előtte megfogta a telefonját, elküldöm kezetmosni.Túlzásba viszem? Én adok a higéniára.2018. jan. 13. 19:31
11/16 anonim válasza:
Szerintem ez tok alap. Mi mindig tiszta kezzel nyulunk egymashoz. Ha a klaviaturan potyog akkor is kezet szokott mosni (es en is, mielott valaki jol az orromra koppintana). Az elejen kernem kellett, de mara megszokta. Akik ezen jot rohogcselnek gondolkodjanak mar el egy pillanatra, hogy milyen helyeken szoktak nyomkodni a telojukat. Hagyok ra idot... Es ezek utan dugod fel az ujjad a baratnodbe?
12/16 anonim válasza:
Az én páromat kérni sem kell, alap hogy telónyomkodás után és szex előtt kezet mos.
13/16 anonim válasza:
Teljesen jogos az igényed Kérdező!
14/16 anonim válasza:
Nőként csak helyeselni tudok! És örülök, hogy más is így gondolja, nem csak én vagyok csodabogár.
15/16 anonim válasza:
Én szoktam tisztítani a telefon is és a klaviatúrát is, lehet kapni erre nedves törlőkendőket.
16/16 anonim válasza:
Én megértem. Én is így vagyok, de nálunk megszokta :) Tisztán nyúlunk egymáshoz. De ami kevésbé töri meg a pillanatot... Van néhány kézfertőtlnítő elszórva a lakásban. Így ha megkívánjuk egymást és tudja, hogy nem tiszta a keze rögtön megtörli vele és kész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!