Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem mondom el a páromnak (vagy csak nagyon ritkán), ha orvoshoz mentem. Legtöbb esetről nem is tud. Ez nagyon sértő?
Szerintem ez már beteges.
Persze, egy férfi nem nyafog, nem kürtöli tele a világot a bajaival. De a világ egyik legtermészetesebb dolga hogy néha megbetegszünk, bajunk esik, stb.
Ebben nincs semmi gyengeség, a gyengeség egész más.
A párodnak pedig tényleg nagyon rosszul eshet hogy ennyire nem osztod meg vele ezeket a dolgokat.
Úgy érezheti nem is akarod őt teljesen közel engedni, nem olyan fontos neked stb.
Tudom milyen érzés, átéltem én is, annyi különbséggel, hogy én vagyok a ffi, a páromnak nő létére volt ilyen beidegződése, hogy rajta senki nem láthatja hogy gyenge is tud lenni, még én sem. Baromi rosszul esett hogy nem oszt meg velem egy csomó dolgot. Így sokszor segíteni sem tudtam neki amikor pedig evidens lett volna.
Nála a családból eredt ez a dolog, szülői minta.
Meg kell próbálni valahogy levetkőzni, mert ez nem segíteni hanem rombolni fogja a kapcsolataidat.
40f
"Engem nem láthat senki gyengének, senki nem tudhatja hogy nekem bajom is lehet."
Ez igen komoly lelki problémára utal, sörgösen kezeltesd magad, mert ez igencsak beteges dolog!
Kár, hogy a hülyeségre nem lehet gyógyítani...
Gáz vagy 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!