Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Soha nem mondom el a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem mondom el a páromnak (vagy csak nagyon ritkán), ha orvoshoz mentem. Legtöbb esetről nem is tud. Ez nagyon sértő?

Figyelt kérdés
Időnként velem is előfordul, hogy dokihoz megyek, de soha senkinek (párom, családom, kollégák, ismerősök) nem mondom el, hogy ne lásson senki gyengének. Múltkor valahogy kiderült hogy antibiotikumot írtak föl (az ilyesmit mindig eldugom otthon), és a barátnőm nagyon megsértődött hogy nem is mondtam el neki hogy nem vagyok jól és orvoshoz megyek. Nemrég egy délelőtt kisebb sebészeti beavatkozáson esetem át, délután már otthon voltam, napokig sunnyogtam a kötés miatt ami felöltözve nem látszott, amíg le nem vették a kötést. Azóta se tud róla senki, még a párom se. Nem akarom hogy bárki bármikor megjegyezze, hogy múltkor is ez meg az a bajod volt, meg hogy kérdezgessék, hogy na, hogy vagy azóta meg ilyesmi. Engem nem láthat senki gyengének, senki nem tudhatja hogy nekem bajom is lehet. Nemrég elmeséltem ezt egy haveromnak, azt mondta hogy szerinte nagyon ciki ez, és nem érti a dolgot. Szerintetek is nagyon gáz és sértő dolog? Vagy van más is hasonló cipöben?

2017. szept. 13. 09:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
Nem "sértő", de azt sugallja, hogy nem engeded a párodat igazán közel magadhoz, és nem vagy annyira közeli viszonyban vele, hogy felvállalhasd a (vélt vagy valós) gyengeségeidet előtte. Úgyhogy én sem örülnék neki. Pont a párodnak kéne lennie annak az embernek az életedben, aki előtt semmit sem kell szégyellned, aki elől semmit sem kell rejtegetned és nem kell sunnyognod, és persze nem kell eljátszanod, hogy nincsenek egyengeségeid. Úgyhogy ne csináld ezt, mert nem jó.
2017. szept. 13. 09:16
 2/16 anonim ***** válasza:
98%
Neked pszichologus kell.
2017. szept. 13. 09:17
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
érdekes kapcsolatod lehet.
2017. szept. 13. 09:17
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted mit gondolnak rolad, hogy te vagy a Terminator?? Ugyanolyan serulekeny ember vagy, mint barki mas. Vedd mar le ezt az alarcot magadrol. Nagyon dedos, amit csinalsz. Sajnalom a parodat.
2017. szept. 13. 09:23
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
ha csak nem egy fegyházban vagy gyilkosok közt, akkor nem tudom mi értelme így fedni a "gyengeséget", ne haragudj de ez tényleg kicsit elb###ott
2017. szept. 13. 09:26
 6/16 anonim ***** válasza:
48%
Alapvetően nem férfias dolog a gyengeségekről panaszkodni és beszélni. Egy igazi férfi nem nyafog, mertartja magának az ilyesmit. Mondjuk a párod előtt azért ez túlzás, habár talán bizonyos fokig érthető a dolog. Az ember nem szeret gyengének mutatkozni. De a párod elvileg a legszorosabb bizalmasod, vele illik az ilyet megosztani, gondolom fordítva te is elvárod ezt tőle.
2017. szept. 13. 09:32
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez már beteges.

Persze, egy férfi nem nyafog, nem kürtöli tele a világot a bajaival. De a világ egyik legtermészetesebb dolga hogy néha megbetegszünk, bajunk esik, stb.

Ebben nincs semmi gyengeség, a gyengeség egész más.

A párodnak pedig tényleg nagyon rosszul eshet hogy ennyire nem osztod meg vele ezeket a dolgokat.

Úgy érezheti nem is akarod őt teljesen közel engedni, nem olyan fontos neked stb.

Tudom milyen érzés, átéltem én is, annyi különbséggel, hogy én vagyok a ffi, a páromnak nő létére volt ilyen beidegződése, hogy rajta senki nem láthatja hogy gyenge is tud lenni, még én sem. Baromi rosszul esett hogy nem oszt meg velem egy csomó dolgot. Így sokszor segíteni sem tudtam neki amikor pedig evidens lett volna.

Nála a családból eredt ez a dolog, szülői minta.

Meg kell próbálni valahogy levetkőzni, mert ez nem segíteni hanem rombolni fogja a kapcsolataidat.

40f

2017. szept. 13. 09:48
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

"Engem nem láthat senki gyengének, senki nem tudhatja hogy nekem bajom is lehet."

Ez igen komoly lelki problémára utal, sörgösen kezeltesd magad, mert ez igencsak beteges dolog!

2017. szept. 13. 09:52
 9/16 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket tini koromban csináltam...
2017. szept. 13. 10:16
 10/16 anonim ***** válasza:
69%

Kár, hogy a hülyeségre nem lehet gyógyítani...

Gáz vagy 😂

2017. szept. 13. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!