Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek anyagi szempontbol a mi esetunkben mi lenne a kotelessege a ferfinek?
31 eves edesanya vagyok, a tunemeny kisfiamat 3 eve nevelem egyedul. Vallalkozo vagyok, de sajat lakasra egyenlore toredeket sikerult osszekaparnom egyedulallokent, mint amennyire szukseg volna. Ettol fuggetlenul nagyon odafigyelek arra, hogy a prüntyimnek mindene meglegyen, es boldog gyerekkora legyen, igy kulfoldre is el szoktunk menni kirandulni, es igyekszem mindent megadni neki, szep lakasban is elunk. Mindennek persze ara van. De nem is ez a lenyeg.
1 eve vagyok egyutt egy tuzszeresz katonaval. Sok hatarszolgalatot kibirt a kapcsolatunk. Na marmost en nem tudok hozza menni, mert o a laktanyaban lakik. Viszont o jon kb heti 3-4 alkalommal. Tobbnyire este jon, hajnalban elmegy. A kisfiammal nagyon szeretik egymast, szoktak egyutt jatszani is. Az egy ev alatt kb ketszer hozott neki 4-6 ezer ft ertekben jatekot, en pedig neha kapok ilyen olyan csokit, bonbont, stb... Nevnapomra semmit, fel sem koszontott. Valentinnapra semmit, karacsonyra semmit. Ha megkerem valamire, hogy segitesen, jon, megteszi. Ugy erzem, szeretem ot, legalabb is a testemmel mindenkepp, nagyon jo vele minden......
Viszont egy valami egyre jobban zavar, bant....
Havonta 105+rezsi a lakasunk. Es meg mindig egyedul fizetem. Egy eve egy forintot sem tett bele, vagy segitett anyagilag... Tobbszor mondta mar, hogy kifizeti a felet, de azota sem tortent e teren semmi... A velemenyeteket szeretnem kikerni, ti mit gondoltok errol? Egy olcso kiehezett ribi anyuka vagyok, vqgy ez igy rendjen van, es elegedjek meg azzal, hogy ezen kivul a probleman kivul egyebkent minden tokeletes, es ertekeljem? Elégedetlen lennék?!?!?!
41#
Egy pillanatra mondjuk megfordult már a fejemben de én próbálom a "legjobbat" feltételezni meg egy idegenről is :-D Szóvak naiv vagyok amúgy ez fix.
De tenyleg lehetséges főleg ha tavolabb lakik
Nincs csaladja. Es laktanyaban lakik. Es nem akarok behajtani rajta semmit. Egyszeruen arra voltam kivancsi toletek, mi az, ami egy ferfi kotelessege egy ilyen jellegu kapcsolatban. Azert tettem fel a kerdesem, mert hianyerzeteim vannak, kivancsi voltam, ti mit gondoltok az adott sziturol. Es az elott szerettem volna, mielott a rossz allaspontom szerint, valami kart tennek ebben a kapcsolatban.
Azota eltelt egy este. Epp 10 perce ment el, 24-es szoliba. Este beszeltem vele, hogy koltozzon ide, csinalok neki a szekrenyekben helyet, hogy mindene kenyelmesen elferjen. Es o azt mondta, hogy oke, de mindennek fizeti a felet, es segit a bevasarlasoknal is anyagilag.
Mostmar igy tenyleg hamar ki fog derulni, mert neki kell lepeseket megtennie, en nyitva tartom elotte az ajtom. Minden valaszt koszonok! Volt amelyik elegge rosszul esett, de ertek a szobol, probalom egy szep gombocca gyurni mindannyiotok nezetet. :)
Sziasztok! Nem tudom, hogy az altalam feldobott temat hanyan olvassatok még, de vegzetes fordulatot vett a dolog, es lenyegeben "megoldodott" teljes egeszeben a problema.
Az elmult ket hetben, mintha olvasta volna a "kedvesem" a bejegyzes, elhalmozott minket mindenfele joval es gondoskodassal. (Az idezojel hasznalatara lejjeb feny derul).
Mar nem vagyunk egyutt, ket napja. Egyik pillanatban még szeretkeztunk, es csodalatos volt minden, a masik pillanatban pedig mar az ajton kivul talalta magat.
Sajnalom, hogy egyeseket ez meg fog botrankoztatni, es szanalmas, lesz akinek nevetseges lesz a szituacio, de valojaban szamomra egyaltalan nem volt vicces, hanem szornyen szomoru, megalazo es elmondhatatlanul fajdalmas kimenetelu.
Fogalmam sincs, hogy a tudatlansag, vagy a direkt szandek vezerelte, de o ugy gondolta, egyik pillanatrol a masikra, mindenfele "elozmeny" es komunikacio nelkul atvalt analis szexre. A hasamon fekudtem, kb nehany masodperc alatt fel tudtam negykezlabra kuzdeni magam, leloktem magamrol, es sirva orjongtem, hogy azonnal mennyen el innen. Berohantam a furdobe, de ugy ereztem, mintha szetszakadtam volna es talan meg vereznek is, szerencsere nem serultem meg, de sokkot kaptam, es azota is traumatikus allapotban vagyok. Tehat azonnali hatallyal az ejjel kozepen kidobtam, es hallani sem akarok rola soha tobbe. Szoval itt veget is ert a tortenetem.
Csak "erdekesseg" keppen osztottam meg veletek ezt az infot. Kimeljetek a becsmerlo kommentektol, egyaltalan nem vagyok abban a lelki allapotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!