Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek anyagi szempontbol a mi esetunkben mi lenne a kotelessege a ferfinek?
31 eves edesanya vagyok, a tunemeny kisfiamat 3 eve nevelem egyedul. Vallalkozo vagyok, de sajat lakasra egyenlore toredeket sikerult osszekaparnom egyedulallokent, mint amennyire szukseg volna. Ettol fuggetlenul nagyon odafigyelek arra, hogy a prüntyimnek mindene meglegyen, es boldog gyerekkora legyen, igy kulfoldre is el szoktunk menni kirandulni, es igyekszem mindent megadni neki, szep lakasban is elunk. Mindennek persze ara van. De nem is ez a lenyeg.
1 eve vagyok egyutt egy tuzszeresz katonaval. Sok hatarszolgalatot kibirt a kapcsolatunk. Na marmost en nem tudok hozza menni, mert o a laktanyaban lakik. Viszont o jon kb heti 3-4 alkalommal. Tobbnyire este jon, hajnalban elmegy. A kisfiammal nagyon szeretik egymast, szoktak egyutt jatszani is. Az egy ev alatt kb ketszer hozott neki 4-6 ezer ft ertekben jatekot, en pedig neha kapok ilyen olyan csokit, bonbont, stb... Nevnapomra semmit, fel sem koszontott. Valentinnapra semmit, karacsonyra semmit. Ha megkerem valamire, hogy segitesen, jon, megteszi. Ugy erzem, szeretem ot, legalabb is a testemmel mindenkepp, nagyon jo vele minden......
Viszont egy valami egyre jobban zavar, bant....
Havonta 105+rezsi a lakasunk. Es meg mindig egyedul fizetem. Egy eve egy forintot sem tett bele, vagy segitett anyagilag... Tobbszor mondta mar, hogy kifizeti a felet, de azota sem tortent e teren semmi... A velemenyeteket szeretnem kikerni, ti mit gondoltok errol? Egy olcso kiehezett ribi anyuka vagyok, vqgy ez igy rendjen van, es elegedjek meg azzal, hogy ezen kivul a probleman kivul egyebkent minden tokeletes, es ertekeljem? Elégedetlen lennék?!?!?!

Biztos rosszul vagyok bekötve de nekem a biztonságérzet biztos nem ott kezdődik hogy költ e rám a férfi.
Sokkal inkább az jelent biztonságot ha látom hogy elköteleződik mellettem és érzem hogy számíthatok rá (nem anyagilag)
Az anyagi raforditas egy nore valamifele fedezet az o erzelmeire. Szerintem. "Koltok ra, mert szeretem" .
Vagy a masik oldal, hogyha nem kolt egy pasi a nojere, olcsonak tartja az egeszet, a kapcsolatot is, a not is, szoval. Mibol kellene azt ereznem, hogy elkotelezodni akar velem, amikor allandoan dolgozik, alig van ram ideje. Es eleg csendes, alig szokimondo. Ez a bajom, hogy sajnos fogalmam sincs, hogy mit jelentek a szamara. De egy ferfival nem jo ilyenekrol beszelgetni, gyulolik ezt a temat..

28-vagyok
Te szponzort keresel és most hogy megtaláltad a katona szerepében aki nem is kaphat olyan csúnya bért 2019-ben, ki is gondoltad hogyan lehetne anyagilag levenni.
Nem írsz a gyereked apjáról, ő milyen módon segít titeket hiszen van egy fia akit kötelessége segíteni. De ha már nem él valami oknál fogva, természetesen ezt a részt ne vedd figyelembe.

Az anyagi ráfordítás mióta fedezet az elköteleződèsre? Nem èrtem, hogy az èrzelmeket mièrt is pènzben kellene kifejezni. Az persze más kèrdès, ha az elkötelezettsèget más módon sem èrzed.
Az is nagyon visszatetsző tud lenni, ha valaki túl "gondolkodó anyagilag". Olyan lenne, mintha meg akarná vásárolni.
Számomra a gondoskodás, törődès a másikkal nem ott kezdődik, hogy lóvèval tömi.
Az szèp gesztus lenne, ha vásárolna, vinné kaját, vagy mondaná, hogy rendelkeztek valamit, ès ő fizetnè.
De rezsipènzt elvárni mikor szinte csak estère megy, nincs rendjèn.
Valahogy nem áll olyan lábakon ez a kapcsolat, ahogy szeretnèd már így 1 èv után, de beszèlni kell, kommunikálni, terveket megosztani stb. Nem ennyire anyagi oldalról megközelíteni.

"Es magambol indulok ki, ha pasi lennek, azt se tudnam hogyan toljak mindent az imadottam segge ala. Persze olyat is valasztanek, aki erre melto lenne..."
Talált egy gyerekes nőt aki megfelelő ideig-óráig dugópartnernek. Te is láttod csak nem akarod elfogadni. A legtöbb férfinek a gyerekes nő maximum átmeneti megoldás. Sokan nem akarják más gyerekét nevelni és költeni rájuk, ez érthető. Te mit nyújtasz? Még a vízet is kifizetettnéd vele meg a rezsit, amikor csak alszik nálad.

"Az anyagi raforditas egy nore valamifele fedezet az o erzelmeire. Szerintem. "Koltok ra, mert szeretem" ."
Öt év után új autót kaptam, de komoly kapcsolatban több év után gyerek nélkül és kiegyensúlyozott múlttal a hátam mögött. Rendszeresen adtam a kapcsolatba anyagilag - emberileg - lelkileg - testileg. Soha nem kértem vagy követeltem bármit is. Ha ajándékot kaptam szülinapomra annak az értékét megprobáltam visszaadni a soron következő alkalommal.
Te csak kérsz, követelsz és számlázol mint valami behajtócég.

32# vagyok
"Az anyagi raforditas egy nore valamifele fedezet az o erzelmeire. Szerintem. "Koltok ra, mert szeretem" ."
Szerintem meg nagyon nem!! Legalábbis en nem tudom ebben mérni egy ffi érzelmeit!
Ha törődik veled/veletek, szívesen van leginkább veled és első helyen vagy számára, kifejezi az érzelmeit, figyel rád és lesi a gondolataid - akkor jó eséllyel szeret. De attól hogy költ rád, még egyáltalán nem garantált a szeretete!
Nyilván ha soha egy kávét vagy üdítőt nem képes fizetni az más tészta már.
De ha csak éjjelekre megy hozzád és nem mutatkoztok sehol kinti terepen, nem vállal fel mások előtt, az egy jelzés, hogy laza kapcsolat vagy neki....ezen gondolkozz el.

Szerintem az gond ha elvárásaid vannak.
Ha úgy gondolod, hogy fordított helyzetben mást tennél akkor miért vagy vele?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!