Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rossz feleség vagyok, ha csak félállásban dolgozom és hagyom h a párom csinálja kb az összes házimunkát?
Figyelt kérdés
Már többször mondtam neki, hogy ne csinálja, megcsinálom én, de ő szívesen csinálja mert megnyugtatja. Plusz rendmániás kicsit. Sajnos mire én ráveszem magam, ő már megcsinált mindent. Az utóbbi időben a hobbija a főzés lett, úgyhogy már főzni is szokott. Persze van hogy kedveskedek neki és finom étellel várom haza. Sajnos eléggé meg lehet szokni ezt a dolgot, hogy leülök a gép elé, ő meg elkezd takarítani. Régebben ilyenkor ugrottam h segítek neki, de mostmár nem. Eléggé bűntudatom van emiatt ráadásul a szüleim anyósom is rossz szemmel nézik, rendszeresen megjegyzéseket tesznek, és szerintük a férjem meg fogja unni h ilyen lusta vagyok..2019. máj. 1. 18:39
11/17 anonim válasza:
Itt azért van egy nem elhanyagolandó, nagyon is fontos kérdés.
Vajon azért akar ő csinálni mindent, mert ilyen típus vagy azért csinálja, mert abban több köszönet van, mintha te csinálnád?
Nagyon nem mindegy!?
12/17 anonim válasza:
De gáz vagy. Arra nem gondoltál még hogy ha segítenél neki feleannyi idő alatt kész lenne minden, vagy megcsinálhatnád mire hazaér ha már félállásod van, így több időt tölthetnétek kettesben. Összebújni, filmezni, randizni, szexelni stb...
Jól gondolod, meg fogja unni. Nem véletlenül van bűntudatod.
13/17 anonim válasza:
Én részmunkaidőben dolgozom, párom teljesállásban, így a házimunkát elvégzem mire hazajön és legalább együtt tudunk lenni délután/este. DE ha úgy van, akkor megcsinál mindent, szóval ő se lusta, de most üljek otthon 3-4órát meló után, ne csináljak semmit, majd mikor hazajön akkor csináljon mindent és ne együtt töltsük az időt?!
14/17 anonim válasza:
Szerintem azert erzed te, hogy tobbet kene csinalnod csak ellustultal. Segits neki, ahogy olvasom megerdemli!
15/17 anonim válasza:
De jo neked. Evek ota csak en takaritok mosok neha mondjuk foz a parom de kb ennyi. Napi 9 orat dolgozom este erek haza s utana még pakolom a lakast. Mondjuk engem neha kikapcsol ha teszek veszek.De nagy szerencsed van.😊Ferfiak tobbsegere nem ez a jellemzo. Sztem anyosodeknak nincs igaza s semmi kozuk hozza. Parod biztos szivesen teszi mindezt nem kenyszerbol mert nyilvan nem csinalna. Azt egyebkent erdekes nem teszik szóvá ha a feleseg a hazicseled evtizedekig. Az talan termeszetes.
16/17 anonim válasza:
Ne erezd magad bűnösnek. Altalaban a felesegek amugyis sokkal tobbet tesznek bele egy hazassagba. Gyerekneveles, haztartas vezetese, munka stb stb. A felesegek anyak mikor kapnak reszvetet? Le ne essen a karikagyuru a ferfi ujjarol mert hopp van egy kozuluk aki haziasabb az atlagnal.de kell oket sajnalni.
17/17 anonim válasza:
16, ja csak a kérdező semmit nem tesz ezek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!