Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rossz feleség vagyok, ha csak félállásban dolgozom és hagyom h a párom csinálja kb az összes házimunkát?
Nálunk is ez van, csak én teljes állásban dolgozom.
Férjem ha délelőttös, akkor hajnalban indul, de 3 ra otthon van és mire negyed 6 rá haza érek minden szép rendben van. Ha délutános, akkor meg én elindulok 7 körül, ő meg az mondja, unatkozik egyedül, így mire elindul, szintén rendbe tesz mindent.
Elég fura érzés. Persze örülök neki, hogy ilyen jófej, csak félek, hogy megutál egyszer ezek miatt.
Végülis kivarod hogy ne tudja elviselni azt hogy koszos vagy .
Nem vagy rossz feleség csak lusta és koszos
Jajj mennyi túlzás van itt:D
Szerintem az a rossz, hogy te idegenektől vársz ítéletet... Mit számít, ki mit gondol?! Nektek így jó? Igen. A párod szeret takarítani, pakolni? Igen. Van otthon kettőtök között emiatt feszültség? Nincsen. Akkor meg?!:D
Nálunk pl. a vőlegényem szokott többet főzni, nagyon nagy gourmet, én kevésbé. Sosem volt ebből bajunk, veszekedésünk. A vicc, hogy vezetni viszont utál, ezért ha messzebb van tárgyalása (vidéken, vagy külföldön), simán megkér, hogy legyek a sofőrje. Mert én imádok vezetni, otthon érzem magam az autókban, számára meg semmi élvezet nincs benne, kb már az indulásnál várja, hogy odaérjen.
Én nem érezném jól magam ha kevesebbet csinálnék, mondjuk engem is megnyugtat a házimunka és nem is szeretem ha párom csinálja.
Benne van a pakliban hogy előbb utóbb ráun - ahogy a nők is ráunnak ha ferj alig segít be.....nincs különbség.
Hát itt azért nem csak te vagy a rossz, a férjed is iszonyat nagy balek papucs 😃
De ez megint tipikusan olyan dolog, amiről tökjól le lehetne ülni kettesben, vitázni,érvelni, és végül kompromisszumra jutni. Egyszerűen ez a kettőtök dolga, úgy kell csinálnotok, ahogy nektek jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!