Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Igaza van és így kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van és így kellene tennem/élnem?

Figyelt kérdés

24 éves, kétgyermekes anyuka vagyok. Együtt élek egy 30 éves férfival, de ő nem a gyerekeim apja.

Az elején látszott már, hogy nem kellene összejönnünk, de én belezúgtam. Összeköltöztünk, megcsalt. Én idióta szemethúnytam, de a kapcsolatunk meghalt. Egyre rosszabb lett.

Azt mondja, hogy az én hibám, hogy megcsalt, mert nem vagyok elég vékony (igaza van, nem vagyok az, de amikor megismerkedtünk sem voltam vékonyabb...), nem lehet velem beszélgetni, mert nincs véleményem, ezért inkább iszik.

Decemberben szenteste egyedül hagyott, elment a testvéréhez. Én nem akartam, ezért maradtam itthon.

Ezután azt mondtam, hogy költözzön el, mert nekem elegem van. A lakást én bérlem, ezért kellett volna neki. De nem ment el, meggyőzött, hogy még van remény. De persze semmi sem változott.

Eközben én dolgozgattam, de a gyerekek csak az én feladatom, így a két műszak és másodállás nem ment. A babysitter megütötte a kisebbik gyerkőcöm, ezért megváltam tőle és nem tudtam bejárni két műszakba ugye... mert ő egyszer sem tudott vigyázni a gyerekekre.

Így a munkám odalett.

Februárban elmentem új munkahelyre, de felmondtam, mert kicsináltak lelkileg az ottaniak. Folyton szidtak, hogy hülye vagyok, idióta, büdös, flegma, bunkó. Túl instabil voltam, nem tudtam kezelni, mert sok volt az itthoni gondokkal együtt.

Tehát felmondtam. A párom elé álltam és azt mondtam, hogy menjen el. Menjen, mert nem szeretem már. Elkezdtem futni és... mindig a lányok tetszettek, ezért elkezdtem nővel randizni.

A párom közben nem költözött el, de az első ilyen randimtól minden egyes este szexet akar. Szid, hogy nemet mondok. Ha belemegyek durva velem, fáj. Ha szólok, azt mondja fogjam be a pofám. Néha lekötözi inkább a kezem, lenyomja az arcom és nem is érdekli, hogy nekem ez nem esik jól.

Tegnap este is nemet mondtam. És nekiállt mondani, hogy akkor menjek a nőkhöz, majd azok megdugnak, eltartanak. Neki köszönhetem, hogy van hol laknom, nem a lelkemmel kellene foglalkoznom, hanem neki hálásnak lennem. Meg hogy mivel ő eltart, ezért nekem le kellene sz.pnom legalább.

Szeretném hozzátenni, hohy előtte ő 30-50 ezreket adott haza, aztán most az a baj, hogy 4 olyan hónap volt, amikor én 30-100ezer forint között adtam haza.

Tényleg hálásnak kellene lennem és azt tenni amit akar? Tényleg meg kell magam tagadnom, mert nem keresek több száz ezret? Tényleg a lelkem nem fontos? Azt mondta, hogy amíg 150ezer ft körül van a fizetésem, addig be kellene fogni a pofám.

Na meg amit elmondtam neki, mindent felhozott ellenem az éjjel. Meg a két év alatt egyetlen egyszer ő fürdette le a fiam, mert a munkahelyen elvágtam az ujjam és megkértem rá. Azt mondga, hogy nem az ő fia, nem az ő dolga lenne ez. Egyszer. Eddig akár mennyire nem voltam jól, sosem kértem ilyent.

2019. ápr. 7. 13:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Anyukádnak is nagyon sok esze van,és igazán értelmes felfogása.Már ne is haragudj... Örülj hogy nem ver meg???

Jaaa,és ettől független minden szart el kell nézned neki,és megcsinálni?

Olyan vagy mint egy rabszolga.Egy kapcsolat két emberről szól,meg arról hogy egymást boldoggá tegyék.Ehhez képest Te mit kapsz? SEMMIT!

Már rég lépned kellett volna...

2019. ápr. 7. 14:20
 12/30 A kérdező kommentje:

Meséljek magamról?

Anyukám egy felnőttként 8 osztályt elvégzett (talán 4-6 volt neki...), kicsi faluban élő, 50-es éveiben járó alkoholista mára már.

Én csak érettségit szereztem, megyeijogú városban élek.

És igen, elbizonytalanodtam... sajnálom. Annyiszor mondta már, higy nélküle sehol sem lennék, hogy néha elhiszem. És igen, megerősítésre van szükségem, de szégyenleném elmondani olyannak, akivel gyakran találkozok, hogy mi folyik itthon.

2019. ápr. 7. 14:24
 13/30 A kérdező kommentje:

Félek, hogy mi lesz, ha tényleg nem boldogulok nélküle? Mi lesz, ha tényleg csak miatta vagyok még talpon? Mi lesz, ha sosem megy el? Mi lesz, ha nem találok új lakást? Mi lesz, ha egyszer megüt, amiért nem kívánom a szexet és ennel hangot is adok? Mi lesz, ha egyszer nem engedi el a nyakam, amikor szex közben fojtogat?

Vagy... mi lesz, ha én tényleg kevés vagyok?

2019. ápr. 7. 14:27
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen se anyukádra hallgass!

Nem tudsz találni barátnőt, akivel meg tudnád ezeket beszélni és támogatna?

2019. ápr. 7. 14:27
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

"Félek, hogy mi lesz, ha tényleg nem boldogulok nélküle? Mi lesz, ha tényleg csak miatta vagyok még talpon? Mi lesz, ha sosem megy el? Mi lesz, ha nem találok új lakást? Mi lesz, ha egyszer megüt, amiért nem kívánom a szexet és ennel hangot is adok? Mi lesz, ha egyszer nem engedi el a nyakam, amikor szex közben fojtogat?"

Ő csak hátráltat téged, magad is tudod rendezni az életed. Felnőtt nő vagy!

Olyan nincs, hogy nem megy el. Ki kell dobni.

Fojtogat? Nem szabad ezeket eltűrnöd tőle.

2019. ápr. 7. 14:29
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nélküle semmi sem lennél és te ezt elhiszed...eleve te bérled a lakást, ő semmit nem csinál, még a gyerek nevelésbe sem segít be. Kérdezd már meg a barátnődet, hogy nincsenek e szekrény méretű férfi ismerősei, aztán ezt a piócát dobják ki a f..ba a lakásból! Az is mi már, hogy te nem akarod épen a szexet, de ő erőszakoskodik, meg megkötöz, stb. Na, dobd a francba ezt a senkiházit, tedd magad rendbe lelkileg, aztán idulj tiszta lappal!
2019. ápr. 7. 14:32
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

És mivel úgy érzed nem lennél senki nélküle ezért mindent elnézel neki,és megvárod mig megüt / megfújt vagy mit tudom én?!

Ne hallgass anyudra! Hülyeségeket beszél.

Szedd magad össze,és tedd helyre az életed

2019. ápr. 7. 14:34
 18/30 A kérdező kommentje:

Volt, hogy a kezeimet is lekötözte, mivel erősebb, mint én.

Simán lekötözte, nem akart elengedni, csak rúgdostam és végül elengedett, mert már majdnem sírtam. Mondtam, hogy ezt nem teheti meg velem.

Volt, akinek elmeséltem, de...nem is fogja fel a dolog súlyát, hiába nagyon közeli barátom. Azt mondta rá, neveljem meg.

2019. ápr. 7. 14:35
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hozzállással, hogy ennyire befolyásolható vagy, elhiszed neki, hogy semmire nem mennél nélküle, így nem is fogsz semmire menni. Állj a sarkadra, vedd a saját kezedbe az életed!
2019. ápr. 7. 14:39
 20/30 anonim ***** válasza:
79%

Idegesítő vagy. Ez valami pszichológiai tanulmányhoz kell? Pont olyan kérdéseket teszel fel, amit kivülállók szoktak ilyen helyzetben a veszêlyeztett személynek.

Gyakorlatilag az egész rossz. Ha nem ad vele valaski semmit a hàztartásba, ( tehát így is- úgy is az anyuka tartja el a gyerekeit) akkor logikátlan teljesen a kérdés hogy hogy fogja őket eltartani?

A családon belüli erőszak, és kérdések megint nem passzolnak stílushoz. 8 àlt.osztályt végzett, halmozottan hátrányos helyzetű emberek szoktak ilyen szociális helyzetbe kerülni, hogy nem tudják mi a " rendes" csalàdi élet?

2019. ápr. 7. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!