Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Ha vita hevében mondta, hogy költözzetek el, akkor azt nagyon is komolyan gondolta, barátod csak próbálja enyhíteni a témát.
Én mennék.
Jó messzire.
Azt kérdezed mit kéne tenned, én meg csak magamból indulok ki; jobb a békesség. Annyi veszekedést hallottam már, hogy én ami menthetetlen helyzet onnan mennék. Kinek kell a veszekedés.
Anyával így van, sose jó együtt élni, mert teljesen más helyzeteket generál ha valamelyikötők csaladtagjával élek, mintha külön lennétek tőlük és csak ketten.
Ötödször olvasom el, és még mindig nem sikerült elvonatkoztatnom attól hogy a pasi anyja valakivel diszkóba megy, és hogy ennek valami köze van a te hazaköltözésedhez.
Fuss neki ennek kérlek újra, ékezetekkel, helyes ragokkal, (azt mondta hogy költöztünk el?) tisztességes központozással és mondjuk feleennyi névmással, hátha úgy tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!