Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Elvileg az anyukája szeret vele élünk együtt barátommal. Tegnap volt egy vita barátom és anyukája között. Azt mondta hogy költöztünk el de kibékült el elvileg ok mindig így veszekednek. Szerinte nem rólam volt szó csak magamra veszem. Meg kérdezett tőlem valamit és én nem értettem és nem tudtam válaszolni. Jobb lenne ha hazaköltöznek. Nekem nem mondta hogy menjünk el csak meghallottam. Tényleg kedvesek velem de barátom szerint ha hazaköltözök nem fog majd keresni meg semmi. Diszkóba is néha elmennek ő oda sem. Nem minden hétvégén gondoltam én se mivel dolgozok. Tesommal szüleimmel se jön ki igazán.
2018. okt. 25. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy férfit a kisfiú helyett.
2018. okt. 25. 13:06
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Ezt a google fordito forditotta neked magyarra?
2018. okt. 25. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem költöznék úgy össze a párommal, hogy valamelyikünk anyjával együtt kelleje élni. Halálra van ítélve.
2018. okt. 25. 13:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Biztos nem laknék a pasim anyjával vagy a családjával.
2018. okt. 25. 13:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha vita hevében mondta, hogy költözzetek el, akkor azt nagyon is komolyan gondolta, barátod csak próbálja enyhíteni a témát.

Én mennék.

Jó messzire.

Azt kérdezed mit kéne tenned, én meg csak magamból indulok ki; jobb a békesség. Annyi veszekedést hallottam már, hogy én ami menthetetlen helyzet onnan mennék. Kinek kell a veszekedés.

Anyával így van, sose jó együtt élni, mert teljesen más helyzeteket generál ha valamelyikötők csaladtagjával élek, mintha külön lennétek tőlük és csak ketten.

2018. okt. 25. 13:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Most én vagyok a hülye, hogy nem értem mit ír??
2018. okt. 25. 13:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Ötödször olvasom el, és még mindig nem sikerült elvonatkoztatnom attól hogy a pasi anyja valakivel diszkóba megy, és hogy ennek valami köze van a te hazaköltözésedhez.

Fuss neki ennek kérlek újra, ékezetekkel, helyes ragokkal, (azt mondta hogy költöztünk el?) tisztességes központozással és mondjuk feleennyi névmással, hátha úgy tudok segíteni.

2018. okt. 25. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!