Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ment tudom mit kellene tennem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ment tudom mit kellene tennem, a párom nem hajlandó felkészülni a közelgő eseményekre!?

Figyelt kérdés
Páréven belül át kell vennem a szüleim dolgait, és azokat igazgatni, jelenlegi páromnak mondtam, hogy készüljön fel, olvasgasson tanulgassa a dolgokat, mert akkor tud nekem segíteni, de nem tesz semmit! Mit tehetnék, még? Gyerekeket nevelem, vállalkozás irányítok, és a háztartást, és még ez is a nyakamba fog zuhanni, ő meg nem érti meg, hogy segíteni kellene.

2018. márc. 21. 13:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Ha az unszolására sem hajlandó, akkor keress valakit, aki majd besegít...
2018. márc. 21. 13:33
 2/12 Noren1989 ***** válasza:
25%

Képes rá, hogy segítsen, alkalmas a feladatra?

Most mivel foglalkozik?

2018. márc. 21. 13:41
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
#1-hez hozzáfűzném, csak hogy egyértelmű legyen (a gyk értelmi színvonalából kiindulva): ne másik férjet keress, aki majd segít, hanem egy fizetett alkalmazottat...
2018. márc. 21. 13:44
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

Megkérdezted, hogy egyáltalán akar egyáltalán részt venni?

Oké hogy közös-a házasságból kiindulva, de ha neki ehhez a dologhoz nem sínylik a foga, ne erőltesd, mert ez parasztság. Miért kéne birkaként menni utánad, ha neki nem pálya a dolog, és nincs kedve? Majd jobban besegít az otthoni dologba, ennyi, de ne legyél már ekkora náci.

2018. márc. 21. 13:57
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem te se ugorj csak úgy bele, ha magad nem bírsz el vele a szakmai részt tekintve. A magad kevésségét ne hárítsd párodra, gusztustalanan. Helyetted ne tanuljon meg vegye át a céget, és rendezze az ügyeket, kb?
2018. márc. 21. 14:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyetertek azzal, aki irta, ne uj ferjet keress, hanem hozzaerto alkalmazottat. Neked sem lenne jo, ha trehanyul, hozza nem ertve, total erdektelenul tenne barmit is. Tobbet art, mint hasznal.

A haztartast, gyereknevelest pedig osszatok be.

2018. márc. 21. 14:08
 7/12 anonim ***** válasza:
33%
Ha a te szüleidé, akkor neki miért lenne dolga ebben?
2018. márc. 21. 14:22
 8/12 anonim ***** válasza:
81%
Köszönöm 3#- asnak.... igen, alkalmazottra gondoltam .
2018. márc. 21. 14:29
 9/12 anonim ***** válasza:
67%

Mi az, hogy kellene?

Ő nem az alkalmazottad.

2018. márc. 21. 14:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen mit kéne átvenni? Gondolom valami vállalkozást vagy gazdaságot. Miért kéne abban segítenie, feltéve hogy amúgy van neki saját szakmája, munkahelye. Beszéld meg vele hogy a háztartásban vagy a gyerek mellett segítsen be, de a szüleid projektjét ne sózd a nyakába. Ha pedig nem bírod egyedül, vegyél fel egy hozzáértő alkalmazottat.
2018. márc. 21. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!