Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Létezik ilyen? Párom egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen? Párom egyik pillanatról a másikra azt mondogatta, hogy én túl jó vagyok Hozzá. Mit lehet tennem és mi történt velünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Létezik ilyen, mint nálam?

Ki van tűzve az esküvő. Már több, mint 1 éve élünk együtt és Karácsonykor volt az eljegyzésünk.

Most párom egyik pillanatról a másikra azt mondogatta, hogy én túl jó vagyok Hozzá. Azóta 1 hete nem volt közöttünk testi kapcsolat. Azelőtt minden nap volt. Most azt mondja már nem mer megölelni sem. :-(

Azon gondolkodik reggel óta, hogy elköltözik. Azt mondja kezdenek kihűlni az érzései. :-(

Mit lehet tennem és mi történt velünk???

2018. szept. 5. 16:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Az a baja hogy normális vagy és tùl jò vagy hozzá? Vagy ezt most nem èrtem
2018. szept. 5. 16:26
 2/21 anonim ***** válasza:
97%
Szinte biztos vagyok benne, hogy más nő lépett a képben. Tipikus, hogy ilyenkor ezzel a dumával jönnek, hogy "túl jó vagy hozzám". Ugyan már..Eddig nem voltál túl jó? Gyáva bevallani az igazat.Tuti hogy van valakije vagy másra pályázik.
2018. szept. 5. 16:27
 3/21 anonim ***** válasza:
94%

1 valaszolo vagyok

2 es nekem is egyböl ez jutott eszembe

2018. szept. 5. 16:30
 4/21 anonim ***** válasza:
97%
Kamu. Mármint nem a sztori, hanem ez a kijelentés. Csak takarózni akart ezzel, de tuti, hogy simliskedik valamit. Én a helyedben résen lennék. De lehet, hogy mégsem akar nősülni - bár az is nagy csapás lenne neked...
2018. szept. 5. 16:31
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

100% másik nő jelent meg, és a fazon már döntött, s lépni fog.

Most már csak rajtad áll, mennyire tudsz hidegvérű lenni, és cirkusz nélkül elengedni.

Mert bármit teszel, el fog menni.

2018. szept. 5. 16:31
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

5+ *Most azt mondja már nem mer megölelni sem. :-(

Nem nem mer, hanem nem akar.

2018. szept. 5. 16:38
 7/21 Bétó apó ***** válasza:
86%
Ilyen esetekben MINDIG egy harmadik van a képben...
2018. szept. 5. 16:42
 8/21 anonim ***** válasza:
73%

Beparázott, megcsalt vagy komplexusai alakultak ki? Kérdezd csak meg tőle.

32/f

2018. szept. 5. 16:43
 9/21 anonim ***** válasza:
94%
Én is akkor kaptam meg ezt a közhelyet, amikor félrekúrt. Engedd, menjen, ilyet minek marasztalni?
2018. szept. 5. 16:43
 10/21 anonim ***** válasza:
83%
Ez a mondóka akkor szokott menni mikor van egy harmadik fél. Vagy ha nagy fas.zságot csinált és büntudata van.
2018. szept. 5. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!