Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy egyik pillanatról a másikra megváltozik amit érzünk?
Figyelt kérdés
Van olyan hogy egyik napról a másikra nem szeretjük a másikat? Hogy történhet ilyen?2018. aug. 1. 08:48
1/14 anonim válasza:
Ilyen nem létezik. A kapcsolat megromlása hosszú folyamat és annak eredménye a másikból való kiszeretés.
2/14 anonim válasza:
Nálam nem, mert számomra a szeretet nem egy érzésben merül ki. Aki valamikor fontos volt nekem, az az életem további részében is mindig az lesz. Még akkor is, ha közben elváltak útjaink.
3/14 anonim válasza:
Egyik pillanatról a másikra ismertem fel, hogy ami volt, elmúlt. De sok idő, gondolkodás, elfogadás kellett hozzá, hogy így legyen.
4/14 anonim válasza:
Olyan lehetséges hogy annyira lesokkolódik valaki, hogy utána másként kezd érezni a másik iránt. De egyébként ez tényleg egy hosszabb folyamat.
5/14 anonim válasza:
Nem.Főleg akkor nem ha valaki valakit nagyon mélyen szeretett.
De esélyes, hogy szeret, de tudja, hogy lépnie kell, különben ö maga rámegy. Az az eljutott egy pontra, hogy eddig és nem tovább.
6/14 anonim válasza:
Ahogy előttem írták, valamilyen megdöbbentő dolog hatására simán kiábrándulhat az ember a párjából. Én is jártam már így...
7/14 anonim válasza:
5+ Aztán hogy kifelé hogy kommunikálja le ezt a dolgot, vagy mit mond a másiknak, hogy gyorsabban zárja a sorait az már más kérdés.
8/14 anonim válasza:
Ilyen se létezik számomra, mert bár vannak indulataim, de nem azok irányítanak. A lesokkolódás pedig egy indulat.
9/14 A kérdező kommentje:
Akkor lehet arról van szó amit a 4es irt.:(
2018. aug. 1. 09:10
10/14 anonim válasza:
Talán létezik, DE nem ok nélkül, nem fog csak úgy magától megváltozni.
Pl. ha a párom valami drasztikus szörnyūséget követne el, ami teljesen kívül esik a tūrés határaimból, akkor lehet, hogy hamar “kiszeretnék” belõle ennek hatására.
Ha egyik napról a másikra kiderülni, hogy nem olyan ember, amilyennek ismerem, kettõs életet él és hatalmasat hazudott, akkor biztosan másképp éreznék.
Mondani sem kell, hogy az ilyesmi is ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!