Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen? Párom egyik pillanatról a másikra azt mondogatta, hogy én túl jó vagyok Hozzá. Mit lehet tennem és mi történt velünk?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Létezik ilyen, mint nálam?
Ki van tűzve az esküvő. Már több, mint 1 éve élünk együtt és Karácsonykor volt az eljegyzésünk.
Most párom egyik pillanatról a másikra azt mondogatta, hogy én túl jó vagyok Hozzá. Azóta 1 hete nem volt közöttünk testi kapcsolat. Azelőtt minden nap volt. Most azt mondja már nem mer megölelni sem. :-(
Azon gondolkodik reggel óta, hogy elköltözik. Azt mondja kezdenek kihűlni az érzései. :-(
Mit lehet tennem és mi történt velünk???
2018. szept. 5. 16:18
21/21 anonim válasza:
Szerintem is megcsalt... testileg vagy érzelmileg, tök mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!