Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Létezik ilyen? Párom egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen? Párom egyik pillanatról a másikra azt mondogatta, hogy én túl jó vagyok Hozzá. Mit lehet tennem és mi történt velünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Létezik ilyen, mint nálam?

Ki van tűzve az esküvő. Már több, mint 1 éve élünk együtt és Karácsonykor volt az eljegyzésünk.

Most párom egyik pillanatról a másikra azt mondogatta, hogy én túl jó vagyok Hozzá. Azóta 1 hete nem volt közöttünk testi kapcsolat. Azelőtt minden nap volt. Most azt mondja már nem mer megölelni sem. :-(

Azon gondolkodik reggel óta, hogy elköltözik. Azt mondja kezdenek kihűlni az érzései. :-(

Mit lehet tennem és mi történt velünk???

2018. szept. 5. 16:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%
Nekem is az volt az elso gondolatom hogy vagy valakije vagy mar meg is csalt es a lelkiismeretfurdalas mondatja ezt vele
2018. szept. 5. 16:57
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
Megcsalt és azóta túl jó vagy hozzá.
2018. szept. 5. 17:02
 13/21 anonim ***** válasza:
Megcsalt és most őrlődik magában. Ha jót akarsz magadnak nem mész hozzá. Ha már az elején szar a helyzet, kár erőltetni.
2018. szept. 5. 17:06
 14/21 anonim ***** válasza:

Volt alkalma megcsalni? Dugdossa/némítja a telefonját?

Ha menni akar kell hagyni menni.

2018. szept. 5. 17:12
 15/21 anonim ***** válasza:
ez csak bla bla bla
2018. szept. 5. 19:20
 16/21 anonim ***** válasza:
63%
Ez volt nálunk is a duma...szét is mentünk. Kiderült hogy viszonya van a kolleganőjével,és komolyra fordultak a dolgok köztük, ezért engem dobni kellett.
2018. szept. 5. 19:44
 17/21 anonim ***** válasza:

Már nem szeret, csak ezt így valakinek a képébe vágni nehéz. Ezért tálalta szebben.

Aki szeret az el nem enged, és nem mond ilyeneket.

2018. szept. 5. 20:06
 18/21 anonim ***** válasza:

"Túl jó vagy hozzám."

Ez egy lekoptatós szöveg. (Akár megcsalt, akár nem. Lehet, csak megkoptak az érzései, és már nem akarja veled folytatni). Ez egy ócska lekoptatós/lelépős duma:(((

2018. szept. 5. 21:22
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem volt alkalma megcsalni.
2018. szept. 6. 00:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Az lehet, de azt mar tudja, hogy kit fog kettyinteni utanad, ha lecseng ez a szar dumaja.
2018. szept. 6. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!