Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti összeköltözéskor könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összeköltözéskor könnyen hoztatok kompromisszumot a lakberendezési stílus terén?

Figyelt kérdés
A barátomnak a minimalista dolgok tetszenek, nekem inkább az elegánsabb neobarokk stílus, és félek, hogy ebből veszekedés fog kialakulni. Ezért kérdezem, hogy ki hogy oldotta meg.

2019. márc. 8. 15:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem kérdeztem. Csináltam ahogy gondoltam.
2019. márc. 9. 10:17
 12/17 anonim ***** válasza:

A pàromat a lakberendezés konkrétan nem érdekelte , csak kényelmes legyen.

Amúgy meg minden adott volt, ő költözött hozzàm, csak a ruhàit meg pàr könyvet hozott. Anyukàjànàl élt előtte.

Nem is tudnàm megnevezni a stílust, eklektikus ( remélem jól írom) talàn retro. Elég sok fehér könyvespolc tele a könyveimmel, 220cm hosszú barna kanapé , barna asztal az egyik laptopnak , ( én a kanapén laptopozok) , meg egy sötétbarna kisasztal a nagyim tvjének. Részben a régi szobàmból vannak a cuccok anyuéktól, részben a nagyszüleimé voltak. A dupla àgy és a fehér ruhàsszekrényeim is a sajàtjaim voltak. Új matracokat majd tervezünk venni, szerintem jövőre.

2019. márc. 9. 12:17
 13/17 anonim ***** válasza:
A párom az elegáns, minimalista stílust szereti, én(N) is hasonlót de inkább színesebb eklektikus. Azzal volt gond hogy ami belefért az anyagi keretbe, az neki nem volt elég elegáns. Így morgott néha, de csak kisebb tárgyak miatt amiket lassan lassan lecseréltünk. Illetve nem bírta az átmeneti állapotokat, amíg még felfordulás volt és nem volt készen valami. Mondjuk ezt én se annyira :)
2019. márc. 9. 21:14
 14/17 anonim ***** válasza:
A férjem szabad kezet adott, mert szerinte a nők jobban értenek ehhez. Persze 4-5 verziót kiválasztottam, megmutattam neki és végül együtt döntöttünk. Van új, letisztult bútorunk és örökölt is ( azokat takaróval, parnaval dobom fel), de az összhatás jó. A masfélévesünket meg hidegen hagyja, azt maszatol össze, amit épp elér, ha anya figyelme lankad egy pillanatra.
2019. márc. 10. 09:12
 15/17 anonim ***** válasza:

A páromat kb. annyira érdekelte, hogy semennyire. Minden bútornál abba az irányba indultunk, amit én szerettem volna. Megnéztünk többet, majd együtt választottunk. Nekem volt egy koncepció a fejemben, amit szép lassan megvalósítottunk és összeállt.

Neki nagyjából az volt a lényeg, hogy "nézzen ki valahogy".

2019. márc. 12. 08:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyszeru volt, rahagytam a felesegemre hogy ugy rendezze a lakast ahogy szeretne.
2019. márc. 14. 01:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Úgy rendezitek be a saját külön szobátok, ahogy akarjátok. A közös szoba meg a lakás többi része meg legyen valami kompromisszummal közösen megegyezve. Ennyi.
2019. márc. 17. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!