Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összeköltözéskor könnyen hoztatok kompromisszumot a lakberendezési stílus terén?
A pàromat a lakberendezés konkrétan nem érdekelte , csak kényelmes legyen.
Amúgy meg minden adott volt, ő költözött hozzàm, csak a ruhàit meg pàr könyvet hozott. Anyukàjànàl élt előtte.
Nem is tudnàm megnevezni a stílust, eklektikus ( remélem jól írom) talàn retro. Elég sok fehér könyvespolc tele a könyveimmel, 220cm hosszú barna kanapé , barna asztal az egyik laptopnak , ( én a kanapén laptopozok) , meg egy sötétbarna kisasztal a nagyim tvjének. Részben a régi szobàmból vannak a cuccok anyuéktól, részben a nagyszüleimé voltak. A dupla àgy és a fehér ruhàsszekrényeim is a sajàtjaim voltak. Új matracokat majd tervezünk venni, szerintem jövőre.
A páromat kb. annyira érdekelte, hogy semennyire. Minden bútornál abba az irányba indultunk, amit én szerettem volna. Megnéztünk többet, majd együtt választottunk. Nekem volt egy koncepció a fejemben, amit szép lassan megvalósítottunk és összeállt.
Neki nagyjából az volt a lényeg, hogy "nézzen ki valahogy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!