Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti tisztelitek a párotokat?
Ha igen, miért és ha nem miért nem?
Miben nyilvánul meg?
Kort irjatok, köszi.
Tisztelem!
A gondolkodásmodja, hitvallása miatt. Hogy azt teszi amit mondd, kitartó, céltudatos - rengeteget tanultam tőle... stb.
Ha nem tisztelném az egy szar kapcsolat lenne az én esetemben szakítás...
Legtöbb kapcsolat azért is rossz mert nem tisztelik egymást a felek.
33N
Persze, hogy tisztelem. Nem lennék együtt olyannal, akinek semmilyen tiszteletre méltó tulajdonsága nincs. Van egy csomó olyan tulajdonsága, csinál egy csomó olyan dolgot ami miatt az egyik legjobb embernek tartom a világon. Meg persze ő is tisztel engem. Például ilyen dolgok miatt, hogy érett, felnőttként viselkedik, hűséges, nem esik le a karikagyűrű az ujjáról ha el kell mosogatni vagy főzni kell, odafigyel rám, meghallgat, halad az életével, vannak céljai amikért dolgozik stb stb. Sajnos ezek mind olyan dolgok amik kevés emberben vannak meg és tiszteletre méltóak.
Ez abban nyilvánul meg, hogy helyzettől és elfoglaltságtól függetlenül mindig odafigyelek rá. Mindig igyekszem a kedvében járni. Kikérem és meghallgatom a véleményét. Ha ez nem egyezik az enyémmel akkor is tiszteletben tartom. Nem teszek olyasmit, amiről tudom, hogy neki nem fér bele az értékrendjébe. Sokat csiszolódtunk egymáshoz.
De mindez kölcsönösség nélkül nem működik. Ő ugyan ezeket megteszi értem és ugyan úgy tisztel. Ha ez nem így lenne én sem tudnám tisztelni.
A tisztelet akkor ér valamit ha etikus...
Társat egy kapcsolatban nem csupán az ő magasztos tettei miatt lehet tisztelni, nem azért mert segít vagy jól keres....
Tiszteletben tartani egy kapcsolatot egyéni döntés ,szoros kötelék amihez akkor is ragaszkodsz ha a férj nem tökéletes. Viszont a hűség alap.
4x/N
Nyilvàn igen. Nem lennék olyannal akit nem tudok tisztelni.
Olyan értékrendje van, olyan személyisége, ami a mai vilàgban nagyon ritka. Ezeket szeretem benne a legjobban, amellett hogy szàmomra külsőleg is tökéletes, működik a kémia.
Tiszteljük egymàst.
33,N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!