Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együttélőket kérdeznék arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttélőket kérdeznék arról, hogy nálatok ki mit fizet? Hogyan osztjátok be a kiadásaitokat magatok közt?

Figyelt kérdés

2019. márc. 1. 17:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Soha nem számolgattam külön.

Nem fogom párom itthon hagyni ha nyaralni megyek de nem fogok nem menni nyaralni mert neki nincs pénze.

Nem is vagyok notórius gyűjtögető az energiamat arra fordítom hogy jobban keressek nem arra hogy hogyan osszam a pénzt.

2019. márc. 1. 19:53
 12/22 anonim ***** válasza:
Én fizetem a kaját,férjem a rezsit.
2019. márc. 2. 07:26
 13/22 suri gyuri válasza:
6/12-nek. Ha a párodat szerencsétlennek tituálod az mit jelent?
2019. márc. 2. 08:43
 14/22 anonim ***** válasza:

Exemmel így csináltuk:

- rezsit fizettem én, netet-tévét ő, telefonszámlát külön-külön

- kaját, tisztítószereket kb. felesben, ill. olyan dolgokat, amiket csak egyikünk fogyaszt, külön (kiv. néhány nagybevásárlást, akkor én)

- azon felül mindenki szabadon dönthet a fennmaradó pénzről

2019. márc. 2. 11:30
 15/22 Synesztro ***** válasza:
31/F Mivel eltelt egy év mire összebútoroztunk, így azért addigra sikerült kiismernem, hogy mennyire bánik jól a pénzzel, és a pénz ügyekkel, így abban maradtunk, hogy ő kezel mindent, én a fizumból mindig kb egy 50 est tartok magamnál, ha úton vagyok, tank, reggeli, vmit megkívánok, egy szerszámot helyben kell megvenni stb. A pénz közös, ő kezeli, de szúrópróba szerűen néha megkérem, hogy mutassa meg a számlákat, blokkokat stb, hogy mire mennyi ment el. Ebből nálunk nincs sértődés, tökéletesen működik. Ha pedig valami nagyobb kiadás van, pl. kocsi vásárlás, esetleg vmi műszaki cikk, koncert, nyaralás stb. akkor azt mindig megbeszéljük, és aszerint költünk.:)
2019. márc. 2. 17:36
 16/22 anonim ***** válasza:
Közösbe minden.Csak így érdemes együtt élni valakivel.
2019. márc. 2. 17:42
 17/22 rszarvas válasza:
31%
Ha két ember egy háztartásban él, olyan esetben a saját pénz megnevezése: lelépési pénz. A pénz bizalmi dolog, ezért ha a vita legcsekélyebb szikrája felmerül arról, hogy ki mit, hányszor fizet, az már a kapcsolat alapjait rengeti meg. Ha bem teljesen közös a kassza, akkor az egyik fél mindig hátrányos helyzetben van, függeni fog a másiktól, kuncsorognia kell. Nem hiszem, hogy erre stabil kapcsolatot lehet építeni. Nálunk 1 folyószámla van a kezdetektől. A kezdetek pedig ott kezdődnek, amikor két ember összeköltözik. Ha nincs meg a bizalom, akkor meg korai az együttélés.
2019. márc. 4. 10:30
 18/22 Manoscka43 válasza:
Házasok vagyunk, és van egy gyerekünk is. Mindenkinek van saját számlája, de közös a kassza. Lakáshitel az ő számlájáról megy, minden rezsit, fizetendőt, bevásárlást én intézem és fizetek (több időm van), ha kifogytam a fizumbol, mert fele annyit kapok mint ő, akkor használom az ő számláját ( van hozzá külön kártyám).
2019. márc. 5. 08:38
 19/22 anonim ***** válasza:

Gyerekek előtt mindig az fizette, aki ott volt, csekkeket többnyire én, kaját ő, partin aki épp ott volt (értsd közelebb a pulthoz), szállás, nyaralás, stb szintén.

Gyerekek óta mindent én, mivel ő otthon maradt.

2019. márc. 5. 12:39
 20/22 anonim válasza:
Közös bank számláról fizetjük
2019. márc. 7. 05:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!