Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Albérletben élő pesti főiskolá...

Albérletben élő pesti főiskolások! Ti miből fedezitek a kiadásaitokat?

Figyelt kérdés
Jövőre Pestre szeretnék menni főiskolára de nem igazán tudom hogy egy hónapban mennyi pénzből jön ki az ember. Ti nektek mennyi a havi kiadásotok és miből fedezitek? Diákmunka nappali mellett?:)
2009. aug. 20. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
58%

Unokaöcsém vett egy 3 szobás panellakást, és 2 szobát kiadott albérletbe + rezsi, és a 2 szoba albérletéből + ösztöndíjból jön ki (nem könnyen).

Tudom, nem mindenki teheti meg, de ha esetleg úgy álltok, akkor lehet, hogy ez Neked sem lenne rossz ötlet.

Ja, ők főiskola közeli lakást választottak (jó olcsón sikerült megkapni) és főiskolások az albérlői is.

Tudom, nem erre voltál most perpillanat kíváncsi, de hátha mégis jó ötletnek, vagy kivitelezhetőnek tartod.

2009. aug. 20. 22:26
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
diákhitel+munka+anyuék
2009. aug. 21. 00:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Diákhitelt semmiképp sem szeretnék felvenni:S
2009. aug. 21. 11:09
 4/5 anonim ***** válasza:
55%

ha nem állsz jól anyagilag,akkor kolesz.Vagy összeálltok és 3-an laktok egy lakást.

Nekem 35 ezer az albérlet rezsivel együtt úgy, hogy ketten lakjuk a lakást.Kaja ugyanennyi havonta.Minimum.Bérlet,tisztálkodószerek,mi van még ami muszáj? Hát legalább 80 ezer kell egy hónapban hogy kijöjjek.És mivel nappali mellett nincs időm dolgozni,diákhitel+szülők segítenek. Máshogy nem megy.

2009. aug. 22. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:
bocsi, hogy ide kontárkodok, én nem albérletes vagyok, hanem feljárós 70km-ről. de pl, ha nem is 70km-re, hanem mondjuk 20-ra pesttől bérelsz ki lakást, jobban jársz. vidéken sokkal olcsóbbak az albérletek, és ha a vonatbérletet hozzá számolod, akkor is jobban jössz ki. persze ehhez be kell vállalni a vonatozást, bár azt az időt is ki lehet használni, nekem sosem volt ezzel gondom.
2009. aug. 24. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!