Albérletben élő pesti főiskolások! Ti miből fedezitek a kiadásaitokat?
Unokaöcsém vett egy 3 szobás panellakást, és 2 szobát kiadott albérletbe + rezsi, és a 2 szoba albérletéből + ösztöndíjból jön ki (nem könnyen).
Tudom, nem mindenki teheti meg, de ha esetleg úgy álltok, akkor lehet, hogy ez Neked sem lenne rossz ötlet.
Ja, ők főiskola közeli lakást választottak (jó olcsón sikerült megkapni) és főiskolások az albérlői is.
Tudom, nem erre voltál most perpillanat kíváncsi, de hátha mégis jó ötletnek, vagy kivitelezhetőnek tartod.
ha nem állsz jól anyagilag,akkor kolesz.Vagy összeálltok és 3-an laktok egy lakást.
Nekem 35 ezer az albérlet rezsivel együtt úgy, hogy ketten lakjuk a lakást.Kaja ugyanennyi havonta.Minimum.Bérlet,tisztálkodószerek,mi van még ami muszáj? Hát legalább 80 ezer kell egy hónapban hogy kijöjjek.És mivel nappali mellett nincs időm dolgozni,diákhitel+szülők segítenek. Máshogy nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!