Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Hogyan nyűgözitek le az ágyban a párotokat?
Sajnos nem vagyok valami elénk fantáziájú. a barátom meg szenvedélyes, szereti az izgalmakat.
Nem szeretném ha ezért elgyna. Mindent meghallgatok!
GYK: oszd el tízzel ami itt hallasz. B+, az ország, a társadalom döglődik a házasságok, párkapcsolatok terén, de milyen érdekes, itt az összes nő egy szexistennő, az összes férfinak 60+ barátnője volt. Az egyik fele nem tud ismerkedni, a másik felének meg naponta van 5 nő, szex orrba szájba. Itt mindenki orállal indítja a reggelt, csodálatosan főz, mos, takarít, mindenkinek nagy ház, több autó, majd este gyertyafényes vacsora, a jakuzziban orál, majd a konyhában anál, befejezésképpen meg 10 pózban a hálószobában. Itt minden nő tündér, alig várja haza a pasiját hogy egy szexi fehérneműben kényeztesse már az ajtóban... na elmenet ti tudjátok hova. Esküszöm csinálok én is egy második accountot, és szétszívatom mindenki fejét.
Lófszt! Pont ezért sírnak a nők meg a férfiak, mert egyik sem kap semmit, döglött lószr kapcsolat hegyek, orrba szájba félrelépések, válások. Pánik a magánytól, a megélhetési nehézségektől. Sok, a gyerekét egyedül nevelő anya kényszerből összeáll mindenféle aberrált barommal, hogy legyen tető a feje fölött, sok férj meg szenved az asszexuális frigid feleségétől. Mégis, miért virágzik ennyire a qrva iparág?
Itt nem a 20 éves gyerekekről van szó, akiket anyuciék óvnak még a széltől is, és két bulika között kire másszanak rá. Könyörgöm, ez a FELNŐTT KATEGÓRIA! 30 alatt meg se szólaljon itt senki, tisztelet a kisszámú kivételnek.
Igen, 30 felett vagyok.
És nő.
Rinn31 a nevem, a keresztnevemből jön.
34 vagyok, talàn írhatok a felnőtt kategóriàba.
Nàlunk is vannak/voltak vitàk, de mindent meg tudunk beszélni, sőt egy olyan krízist élt túl a kapcsolatunk, amilyen miatt màsok elvàlnak/szétmennek.
És nem mondtam, hogy naponta 10x dugunk, de igen, szeretjük az izgalmakat, amikor spontàn jön, mindegy hogy az udvaron vagy az ebédlőben.
Nem luxuséletet élünk, de soha nem kell hónap végén azon agyalni mit együnk, nem okoz gondot egy tankolàs, egy csekk befizetése.
32. Hagyd, nem èrti úgy sem. Akinek a haverok meg a gyk panaszcunami a mérce, annak fingja sincs arról, hogy a való élet milyen, a baràti- ismerősi köre is megérne egy misét, ha egy boldog, kiegyensúlyozott pàrkapcsolatot, hàzassàgot se làt.
Az én környezetemben spec több boldog hosszútàvú kapcsolat/ hàzassàg is van, beleértve a sajàtomat is. Van ahol gyerekek is vannak van ahol nem akarnak gyereket mert kettesben érzik jól magukat. Igaz nincs 200nm- es hàzam, csak 40, jakuzzink és kocsink se. Tömegközlekedünk. Előbbit kicsit sajnàlom, a jakuzzi jó lenne, de kocsit soha nem is terveztünk mert nem kell. Nàlunk pl gyerek sincs, nem is akarunk. Kutya 2. Panaszàradat meg vàdaskodàs közepedte tàgítani kéne a làtókört, és màris nem lenne ilyen tragikus képed a helyzetről.
Gyakorira azok jàrnak kèrdezni nagyrészt akiknek baja van. Ez nem mérvadó, mert akinek nincs baja az életével az vagy csak vàlaszol és segíteni próbàl vagy nincs is itt. Mint írtam 33 évesen van némi tapasztalatom, nem vagyok mai csirke, és szemellenzőt se viselek. Az, hogy ide gyűlik a sok mamahoteles, nővel kommunikàlni képtelen, nőt kielégíteni képtelen, unalmas, magàt sajnàltató gyík, vagy ilyen emberekkel veszed körül magad, semmit nem jelent.
Tökéletesen összefoglaltad, tényleg így van.
Nekünk van egy jó baràti házaspàrunk, 25 éve hàzasok.
Nyaranta akik vendég pàr jön hozzànk 2-3 hétre, 30 éve élnek boldogan együtt.
Mint mondtam, nem vagyunk milliomosak, a barátaink se azok, de mint írtam, jól élünk. Egyikőnk se diplomàs, a barátaink se, ezért nem értek egyet azzal, hogy miért olyan nagy bűn, mert nincs diplomànk, a szexet meg szeretjük, békében élünk.
Keresztanyàmék 30 éve vannak együtt, nagymamàm 45 évet élt le pótnagyapàmmal a papa halàlàig.
Nagymamàm a mai napig kocsival közlekedik, keresztanyàmék is, mi is, a baràtaink is, de ez semmiféle luxust nem jelent.
Csak észrevettem, hogy itt olyan sok ember szàmàra hihetetlennek tűnik, hogy igenis vannak harmonikus, szexben mindent kielégítő, anyagilag normàlis szinten élő pàrok, akiknek nem a vàlàs az első gondolatuk nehézségek esetén.
Én meg mondom, ha valakinek nincs orgazmusa, a szex nyűggé válik.
De jó tudni, hogy a pasik ekkora pletykás szarok.
Nem képtelenek. Csak a partnerük nem partner benne, hogy legyen nekik.
De mindenért a nőket kell hibáztatni. Egyszerűbb, mint jó szeretőnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!